Hát erre egyáltalán nem számítottunk!

Eva Mendes a világ egyik leggyönyörűbb színésznője (nem mellesleg Ryan Gosling felesége), ám az utóbbi években sokkal kevesebb filmes munkát vállal, szeretett volna ugyanis inkább az anyaságra koncentrálni, mi pedig ettől csak még jobban imádjuk őt.

És bár a magánéletét szigorúan bizalmasan kezeli, és csak nagyon ritkán látni a családjáról képet (szinte lehetetlen közös képet találni róla és Ryanről), követőivel mégis sokszor oszt meg részleteket arról, hogy például milyen szépészeti kezeléseken vesz részt.

Most sem tett másképp, a rajongók viszont nagyon meglepődtek azon, hogy a 49 éves sztár milyen nyíltan beszél arról a kezelésről, amit gyakran kell megismételnie. Na de miről is van szó? A kubai származású Eva Instagramján osztott meg egy videót, amin az úgynevezett dermaplaning kezelésen vesz részt, aminek a lényege, hogy a bőr felső rétegét szikével vagy borotvával borotválják le, hogy eltávolítsák a nem kívánt szőrt:

Eva pedig még meg is szólalt a videóban, és ezt mondta:

„Igen, borotválni kell az arcom!”

Természetesen azonnal rengeteg komment érkezett, valaki pedig megkérdezte, hogy a színésznőnek milyen gyakran kell átesnie ezen a kezelésen, mindenki legnagyobb meglepetésére pedig Eva készségesen válaszolt:

„Egy vadállat vagyok, ezért minden második nap át kell esnem a kezelésen, ilyen gyakran kell borotválni az arcomat.”

Eva egyébként különösen szép arcbőrrel rendelkezik, az pedig csak még szimpatikusabbá teszi, hogy ennyire nyíltan elmondja azokat a beauty titkait is, amit a legtöbb sztár valószínűleg titokban tartana.

Ha szívesen olvasnál még gyönyörű színésznőkről, akkor katt a galériára!

Vannak ráadásul olyan színésznők, akik régebben modellek voltak, ha kíváncsi vagy rájuk, akkor katt a galériára!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *