Károly király közeli kapcsolatot ápol a sógornőjével, Zsófia hercegnével.

Zsófia hercegné 1999-ben lett Eduárd edinburgh-i herceg felesége, azóta két gyermekül született és láthatólag boldog házasságban élnek.

Kevesen tudják, hogy Eduárd felesége gyakran jár külföldi utakra jó ügyek érdekében.

Zsófia hercegné a napokban Irakba látogatott el a legnagyobb titokban.

„Fontos látogatás volt, de nagyon kevés médiavisszhangot kapott, részben azért, mert a kormány biztonsági okokból csak a végén akarta nyilvánosságra hozni”

– mondta a Daily Mail királyi tudósítója, Richard Eden, amit az Elle szúrt ki.

Zsófia hercegné már korábban is sokat utazott: 2020-ban az első királyi származású volt, aki Dél-Szudánba látogatott, tavaly pedig az első a Kongói Demokratikus Köztársaságba ment el, de ezek mégsem kerültek az újságok címlapjaira.

Eduárd herceg felesége egyébként nagyon jó kapcsolatot ápol Katalin hercegnével, egymás bizalmasai lettek az évek alatt, még a köztük lévő korkülönbség ellenére is.

Állítólag a Meghan Markle ügyet is sokszor együtt tárgyalták ki.

Zsófia hercegné hamarosan még nagyobb népszerűségnek örvendhet, legalábbis Károly király szeretné, ha megkapná a megtiszteltetést, amit megérdemel.

Katalin hercegné és Vilmos herceg a napokban Jordániában jártak, az a hír sokkal több figyelmet kapott az emberektől, különösen arról beszéltek az emberek, hogy Wales hercegnéje, milyen ruhákat viselt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *