Napok óta ettől hangos a sajtó, vajon mikor szólalnak meg az érintett felek is?

Megan Fox és Machine Gun Kelly kapcsolata megismerkedésük óta nagy lánggal égett, gyorsan jutottak el a lánykérésig, ami után már mindenki az esküvőt várta. Erre egyelőre nem került sor, sőt! Néhány napja felröppent a pletyka, miszerint a sztárpár szakított egymással, ugyanis Megan nemcsak kikövette a szerelmét az Instán, de letörölte az összes közös fotót, ráadásul a legutóbbi posztjához egy áthallásos üzenetet írt, amiből arra lehet következtetni, hogy valaki hazudott neki.

Ezek után gyorsan beindultak a találgatások, hogy mi történhetett a paradicsomban. Az azóta megjelent lesifotók szerint a két sztár még mindig egy párt alkot, a Valentin-napot is együtt töltötték, ám közben más hírek is szárnyra kaptak. Például az, hogy Machine Gun Kelly megcsalta Megant, mégpedig Sophie Lloyd gitárosal, aki 2022 májusában csatlakozott az énekes csapatához.

Sophie most reagált az őt ért vádakra a menedzsmentjén keresztül:

„Sophie Lloyd professzionális és kiváló zenész, akit szükségtelenül vontak be a híresztelésekbe a közösségi médián keresztül. Minden olyan felvetés, miszerint valaha profizmust mellőzve viselkedett volna, vagy kilépett volna a kapcsolatából, valótlanság. Tiszteletlenség vele szemben”

– áll a közleményben.

Sophie egyébként 5 éve él boldog párkapcsolatban Christopher Painterrel.

És ezt olvastad már?

A JOY magazin írása.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *