Újabb videók jelentek meg annak a Bite Zsoltnak a közösségi oldalain, akiről korábban megírtuk: azzal kérkedett a világhálón, hogy van egy 15 éves szeretője.

A nagy sajtóvisszhangot kiváltó videó(k) után a 39 éves férfit, aki pedagógia asszisztensként dolgozott, kirúgták a Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási nyelvű Általános Iskolából.

Tényi István az ügy kirobbanása után feljelentést tett, mivel bizonyítottság esetén felmerülhet a szexuális erőszak bűntett gyanúja az ügyben. A feljelentő a Btk. 198. paragrafusának vonatkozó rendelkezései, illetve a Be. 29. paragrafusának pontjai alapján az ügy kivizsgálását, szükség esetén nyomozás megindítását, az esetleges elkövető felkutatását, és a bűncselekmény gyanújának megállapítását kéri.

Kirúgták a 39 éves férfi pedagógust, aki szerint rendben van az, hogy egy 15 éves fiú a szeretője

Miközben, úgymond eldőlt a férfi sorsa, Bite feltöltött egy magyarázó videót. Ebben mások mellett nem tagadta, hogy szokott lájvolni (élő közvetítéseket tartani – a szerk.), és ha olyan a téma, több helyen is jelezni szokta, hogy 18+ tartalomról van szó.

Elmesélte, látta, hogy ezekbe a szobákba (ahhoz, hogy ezeket a videókat látni lehessen, be kell lépni egy külön felületre – a szerk.) krúdys diákok is be szoktak nézni, azonban úgy volt vele: egyáltalán nem tiszte eldönteni, hogy ennek ellenére (18-as korhatárjelzés) csatlakoznak-e a közvetítéshez vagy nem.

„Nem én vagyok a szülő, nem nekem kell felelősséget vállalnom – jelentette ki Bite. –

A saját lájvomban azt csinálok, amit akarok, egészen a jóízlés határáig, ami szubjektív, ugye.”

Így részletezte a történteket:

A vetkőzőshowt csak addig csinálja, amíg leveszi a pólót, „mert ezt szokták kérni az úgynevezett »macikedvelők«, a »chubby chaserek, loverek«”. Ezek az adások erotikusan túlfűtöttek, „mindenki flörtöl mindenkivel”, és bár valóban elkezdett flörtölni egy tizenöt éves sráccal, de ha kell, ő maga is meg fogja erősíteni: nem történt semmi köztük.

„Mindenki beszopta, hogy együtt vagyunk. Ez egy hecc volt.

De igen, ragaszkodom ahhoz, hogy nekem lehet egy 15 éves pasim. Miért is? Mert a törvény ezt megengedi”.

Ha egy olyan országban élnénk, ahol 16 év a korhatár, eszembe se jutna. Ha egy olyan országban élnénk, ahol 18 év a korhatár, akkor eszembe se jutna, hogy egy tizenhét évessel kezdjek. „Egyébként a legfiatalabb, akivel együtt voltam, az 17 éves. És természetesen beleegyezett az együttlétbe” – mondta, megjegyezve, mindezek után indultak el a „mocsok-áradatok”. „Szeretnek szart kavarni.”

Óriási a szülők felháborodása a 15 éves diákkal kavaró pedagógiai asszisztens kapcsán

Kiemelte, ugyancsak, hogy ő nem pedofil, hanem efebofil, ami azt a szexuális magatartást jelenti, amikor is valaki tartósan és erősen vonzódik 15-19 évesekhez, viszont ő maga jóval idősebb e korosztálynál.

Bite számára a 14 évesek „felejtősek”, de 15 környékén sportolók között már vannak olyanok, akik egészen szép felépítésűek.

Ezt követően két újabb videót, helyesbítéseket töltött fel az oldalára. Mindkettő a sajtóban korábban megjelent hírekre, illetve az általa elmondottakra reagált:

  • Valótlanul állítottam, hogy a PDSZ a jelenlegi ügyemben mellettem állnak. Ugyanis a PDSZ jogsegélyszolgálata első sorban munkajogi kérdésekkel foglalkozik. Ez pedig, ami most ellenem folyhat, ez büntetőjog. Tehát azok közé az emberi jogi szervezetek közé, amelyeket felsoroltam, nem tartozik bele a PDSZ.”
  • Tévesen állítottam, miszerint az emberi jogi szervezetek (TASZ, Amnesty International, Magyar Helsinki Bizottság) mögöttem állnának, hiszen még nem vagyok az ügyfelük.”
Bite Zsolt Szegeden született, a szentesi Horváth Mihály Gimnázium tanulója volt, majd a Szegedi Tudományegyetemen szerzett diplomát. A Krúdy előtt a VIII. kerületi Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskola pedagógusasszisztense volt, médiatáborokat is tartott a gyerekeknek. 2018-ban már olyan vádak érték, hogy LMBTQ-propagandát folytat az általános iskolákban, számolt be korábban a Metropol.

Nyitókép: Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *