90-60-90 – ez az a bizonyos etalon, ha a mell, a derék és a csípő arányairól van szó és általában ezt kapcsoljuk a női vonzerőhöz. De valóban csak ettől függ az attraktivitásunk? Kétlem és ezt a véleményemet a férfiak is osztják.

A fizikai jellemzők valóban fontos szerepet játszhatnak a vonzerő meghatározásában és a potenciális pár kiválasztásában, de ez korántsem elegendő.

Ne szépítsük, átfogó kutatások eredményei azt igazolják, hogy a férfiaknak fontos a vizuális inger! Figyelmük elsősorban az arcra, a mellre, és a női testközépre esik, ami alátámasztja az evolúciós nézetet, hogy a női test reproduktív szempontból releváns régiói fontosak a női vonzerő szempontjából…egy pillanatig.

Ahhoz, hogy már az első pillanatban is magunkra vonzzuk a figyelmet, valóban fontos lehet, hogy megjelenésünk is tükrözze vonzó nőiességünket. A klasszikusan nőies külső jegyek: a megfelelő arányok, a formás popsi, a kerek mellek, a hosszú haj kétségtelenül vonzzák a férfitekinteteket. A legtöbb nő azonban külső adottságaitól függetlenül elégedetlen a külsejével – legyen az bármennyire is vonzó-, és azt gondolja, nem is tehet ellene, hogy ez másként legyen.

Valóban vannak olyan esetek, amikor tényleg nem tehetünk róla – mert olyan betegségben szenvedünk, olyan élethelyzetben vagyunk-, amelyek valóban megakadályoznak minket abban, hogy elérhessük a vágyott külsőt. De ha csak azt gondoljuk, hogy: “nem vagyok elég szép, vagy nincs jó alakom”, akkor sajnos saját magunknak gyártunk kifogásokat. Attraktívak ugyanis az arc szépségétől, vagy az alakunktól függetlenül is lehetünk. Csak rajtunk múlik!

Lehet, hogy a férfi valóban elképzel minket “paradicsomi kosztümünkben”, azonban ez a kép a pillanat töredéke alatt össze is dőlhet, ha nincs kisugárzásunk, belső szépségünk, karakterünk, tartásunk és magabiztosságunk.

A külső ugyanis valóban nem minden.

A vonzó nő öntudatos, tudja, hogy kicsoda, ismeri az értékeit, tudja, mit akar, tisztában van önmagával, és éppen ezért vonzó a férfiak számára is. Ha egy nő karizmatikus és rendelkezik tartással, önbizalommal, a férfi azonnal megérzi és ezen keresztül hatással is van rá.

Ha értékeljük önmagunkat és kellő önbizalommal rendelkezünk, akkor az befolyásolja a külsőnket, a kisugárzásunkat is, és képesek leszünk lehengerelni a környezetünket. Ha belül rendben vagyunk, az meglátszik a külsőnkön is. Mert aki rendben van önmagával, jól érzi magát a bőrében, az képes azért tenni, hogy megjelenése is imponáló legyen.

Vonzó nő

Már a nevében is benne van a vonzás, azonban nem a vonzás törvényéről szól, hanem sokkal inkább arról, hogy a nő miként tud mágnesként hatni egy férfira.

A nőiesség lágy, gyengéd és egyáltalán nem tolakodó. Egy Nőnek elég megjelennie, hogy előidézze a vonzást. Ha egy nő valódi nő, akkor mágnesként működik és eléri, hogy a férfi magától meginduljon felé.

Íme a vonzó nő 10 ismérve a férfiak szerint:

  1. Szereti önmagát
  2. Igényes önmagára és a környezetére
  3. Hisz magában, és tudja, hogy képes bármire egyedül is, nem kívülről várja a visszaigazolást
  4. Van önbizalma és vállalja önmagát
  5. Magabiztos és tisztában van az értékeivel
  6. Udvarias, de tud nemet is mondani
  7. Önálló és nem várja el mástól, hogy megoldja a feladatait
  8. Tiszteli önmagát és másokat is
  9. Mer mosolyogni, és van tartása
  10. Jóban van a saját humorérzékével

Szeretnéd megtapasztalni, hogy milyen igazán vonzó nőnek lenni, de nem tudod hogyan indulj el? Szeretnéd kihozni magadból a legjobbat, de nem tudod hogyan tedd meg? A kérdéseidre választ kaphatsz a 99% Légy az egyetlen! című könyvemből, valamint tanfolyamokon is részt vehetsz, hogy felszínre törhessen Benned is a Valódi Nő!

Tari Valéria párkapcsolati tanácsadó írásait, gondolatait minden szerdán olvashatod itt, az ÉvaMagazin.hu-n!

Ezen kívül itt találkozhatsz még vele:

https://99szazalek.blog/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *