Fogadj a Bajnokok Ligája mérkőzéseire és nyerj 8 millió forintot! Sőt ez nem minden! Most a 20 ezer forintos bónuszt is a tiéd lehet! (x)

A Paksi FC a héten menesztette Waltner Róbertet a vezetőedző posztjáról, helyére pedig a csapat korábbi trénerét, Bognár Györgyöt nevezte ki.

A régi-új vezetőedző érkezésével egy másik fontos változást is megerősítettek: a Paks szerda délelőtt közölte hivatalos honlapján, hogy a csapat emblematikus figurája, Böde Dániel Bognár György döntése értelmében visszakerült száműzetéséből az első csapat keretéhez.

A 36 esztendős támadó 2005-től 2012-ig, majd 2019 óta áll a klub alkalmazásában, a köztes időszakban a Ferencváros labdarúgója volt.

Böde eddig 430 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, amely a döntés értelmében tovább gyarapodhat.

Az egykori válogatott csatár az idei szezonban két mérkőzésen mindössze 29 perc lehetőséget kapott még tavasszal, majd szerződésbontás helyett végül csapatmenedzserként és az NB III-as tartalékcsapat játékosaként maradt a csapatnál.

Ne csak nézd a kedvenc csapatod, hanem fogadj is az eredményre.

A Paks-Mezőkövesd bajnokin a hazaiak győzelme 2.00, a döntetlen 3.60, a vendégsiker 3.65-szörös szorzóval fogadható. (x)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *