A jelige: mutasd a bokád!

A legtöbb híresség a hétköznapokban nem szereti túlgondolni az öltözködést, sőt általában a legegyszerűbb és legkényelmesebb dolgokat veszik elő a gardróbból. Ez azt jelenti, hogy gyakran viselnek melegítőnadrágot és laza felsőt, de az sem ritka, hogy papucsban vagy elnyúlt, oversized pólóban lépnek az utcára.

Persze akadnak azért bőven kivételek, Hailey Bieber és Kendall Jenner például mindig a legújabb trendeknek megfelelően öltözködik és aligha készül róluk olyan kép, amin gyűrött ruhában, fáradtan láthatjuk őket. Nemrég Olivia Wilde-ot kapták lencsevégre a lesifotósok, amint épp az utcán sétált, és bár a képben nincs semmi különös, mégis szóbeszéd tárgya lett. Mégpedig azért, mert a tavasz egyik legnagyobb trendjét viseli a színésznő, ami nem más, mint a

cropped nadrág loaferrel kombinálva.

A loafer összes változata nagyon coolnak számít idén, de a chunky verzió áll egyelőre a népszerűségi lista élén, amit számos híresség viselt már az elmúlt időszakban. A nadrágból pedig bármilyen változat jól mutathat a kedvenc loafereddel, ugyanis nemcsak az Olivia által preferált fekete darab lesz menő, hanem a farmer változat is. És bár a skinny jeans idén újra felkerült a trendtérképre, a háromnegyedes nadrágok közül a széles szárú változatok tarolnak majd igazán.

Kattints a galériára egy kis inspirációért!

Forrás: WhoWhatWear

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *