A  autóbemutatóját óriási figyelem övezte, és úgy látszik, megérte élőben követni az eseményeket az alakulat YouTube-csatornáján. Az új versenygép bemutatása után ugyanis megjelentek a csapat pilótái, Charles Leclerc és Carlos Sainz, majd nem kis meglepetésre mind a ketten autóba is pattantak.

Egy érme feldobásával döntötte el a csapatvezető, Frederic Vasseur, hogy melyik pilóta kezdheti meg a körözést, és a szerencse Charles Leclerc oldalára állt. Úgy egyeztek meg, hogy a rendelkezésre álló 15 kilométert megosztva teszik meg, 3 kört a monacói, míg 3-at a spanyol futhat a Ferrari legújabb versenygépével.

A bemutatónap keretein belül megvalósított extra autóbemutatón a Ferrari a Pirelli demo abroncsait viselte, ezeket hatjhatták meg az alakulat pilótái, akik nem kis izgatottsággal foglalták el a helyüket a pilótafülkében.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a rajongók szájtátva figyelték az eseményeket, és mikor Leclerc kigurult a pályára, mindenki visszatartott lélegzettel követte a piros autót. A levezető körön a monacói ráadásul rádión is bejelentkezett, és elmondta, hogy csodálatos érzés volt beülni a Ferrari volánja mögé.

Leclerc az első körei után meg is osztotta az első benyomásait az autóról. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *