Már keddtől megtekinthetik a Yettel otthoni szolgáltatását a szolgáltató ügyfelei, amivel jelentős újítást hajt végre a szolgáltató.

Nagyot újít a Yettel, a szolgáltató ügyfelei február 14-től, azaz már a mai naptól 3 hónapig 0 forintos havidíjért próbálhatják ki az új tévészolgáltatást. A Yettel akár 93+3 tévécsatornát kínál azoknak az ügyfeleinek, akik új előfizetést kötnek, melyről az MTI adott hírt.

A szolgáltatás tévékészülékhez csatlakoztatható TV Box segítségével látható, valamint mobilon és tableten, és a Yettel TV alkalmazásban is megtekinthető.

Az új tévészolgáltatás használható számítógépről, webes felületen. A szolgáltató hangsúlyozza, hogy rövidesen elérhetők lesznek az okostévékre letölthető applikációk is. A tévéműsorok egy része élőben és felvételről is megtekinthető, az adás megállítható és visszatekerhető.

„A Yettel tévé indulása a hosszú távú, mobilközpontúságra építő stratégia újabb mérföldköve” – közölte Peter Gaľik, a Yettel Magyarország vezérigazgatója, aki hozzátette, hogy a 4G technológia kapacitásának növelése mellett folyamatosan bővítik az 5G technológia elérhetőségét is. 

Gaľik arról is beszélt, hogy a tévészolgáltatást egy két évtizede megkezdett, több tízmilliárd forintos hálózatmodernizációs folyamat előzött meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *