Katalin hercegné és Vilmos herceg büszke szülei a kilencéves György hercegnek, a hétéves Sarolta hercegnőnek és a négyéves Lajos hercegnek, de ez nem akadályozza Katalint abban, hogy a negyedik babáról ábrándozzon.

Még 2022 februárjában a 41 éves Katalin hercegnő bevallotta, hogy nosztalgikus hangulatban érzi magát, miközben szülőkkel és csemetéikkel beszélgetett a koppenhágai Gyermekmúzeumban, és azzal viccelődött, hogy férje, Vilmos aggódik amiatt, hogy egyévesnél fiatalabbakkal dolgozik, mert még véletlenül úgy dönt, hogy akar még egyet. Katalin hercegné rengeteg csecsemővel és gyerekkel kerül kapcsolatba a mindennapi királyi megbízatásai során, alapítványi munkái fókuszában is a kisgyermekkor áll.

A hercegnő 2021 júniusában indította el a Korai Gyermekkorért Királyi Alapítványi Központot, és nemrég bemutatta a Shaping Us elnevezésű új figyelemfelkeltő kampányát, amely a gyermek életének első öt évének fontosságát és a későbbi életre gyakorolt hatását hangsúlyozza.

Katalin hercegné elszólásaiból tudhatjuk, hogy Vilmos herceg kijelentette, nem szeretne negyedik gyermeket. Amikor a pár tavaly Lancashire-ben járt, a herceg pimaszul viccelődött is, amikor felesége, Katalin egy három és fél hónapos kislányt vett a kezében.

Vilmos azt mondta, amikor látta, hogy Katalin bámulja a babát, hogy: “Ne adj neki ötleteket. Nem viheted magaddal.”

2019 februárjában pedig észak-írországi körútja során Katalin bevallotta, hogy sóvárogva nézett egy öt hónapos kisbabát.

“Gyönyörű. Elbúsulok tőle” – mondta Kate a baba apukájának, Alannek, aki gyorsan rákérdezett a lehetséges negyedik babára. A hercegnő nevetett és azt mondta: “Azt hiszem, Vilmos talán egy kicsit aggódik”.

Vilmos és Katalin 2013 júliusában váltak először szülőkké, amikor György herceg megszületett a paddingtoni St Mary’s Hospital Lindo Wingjében. A pár lánya, Sarolta hercegnő két évvel később ugyanebben a kórházban született, majd 2018 áprilisában a második fiuk, Lajos herceg következett.

De miért gondolják sokan, hogy Katalin hercegné ismét várandós?

Az teljesen biztos, hogy Katalin hercegné vágyik egy negyedik gyermekre, amikor pedig legutóbbi nyilvános szereplése során a rajongók meglátták róla ezeket a fotókat, azonnal beindultak a találgatások.

Ebből a szögből valóban kicsit olyan, mintha dudorodna valami Katalin kabátja alatt a pocakjánál.

Azt viszont már csak kevesen látták, hogy Katalin hercegné később levette a kabátját és jól látni, hogy a nagy méretű öv volt az, ami kidudorodott.

  Te mit gondolsz? Szerinted Katalin hercegné vállalna egy negyedik gyermeket?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *