Fogadj 20-szoros szorzóval a Super Bowl-ra, és szerezd meg a 20 ezer forintos bónuszt is! (x)

Az őssejt-adományozás után még mindig kérdéses, hogy pályára léphet-e szombaton a Bundesligában Willi Orbán, az RB Leipzig magyar válogatott védője.

„További orvosi vizsgálatok várnak rá a lépe miatt – mondta pénteken Marco Rose vezetőedző. – Meglátjuk, milyen fizikai állapotban lesz a gyógyszeres kezelés és a vérplazma-kivonás után” – tette hozzá.

A helyi sajtó beszámolója szerint a lipcseiek csapatkapitánya 2017 óta tagja egy őssejt-adományozással foglalkozó szervezetnek, most pedig szükségessé vált a közreműködése, ezért néhány napig injekciókat kapott, szerdán pedig Drezdában sor került a donációra.

A 30 esztendős játékos azóta csak egy könnyített edzésen vett részt, ezért közvetlenül a mérkőzés előtt dől majd el, hogy pályára léphet-e az Union Berlin ellen.

A találkozó rangadónak számít, mivel a tabellán negyedik lipcseiek a második helyezett fővárosiakat fogadják. Az utóbbi négy egymás elleni Bundesliga-meccsüket az Union nyerte, a Leipzig legutóbb 2021 januárjában tudta legyőzni ellenfelét.

Forrás: MTI

Ne csak nézd a kedvenc csapatod, hanem fogadj is az eredményre.

A PSG-Bayern München összecsapáson a hazaiak győzelme 2.75, a döntetlen 3.90, a vendégsiker 2.40-szeres szorzóval fogadható. (x)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *