Romantikus filmekből sose elég, így ha már kifogytál az ötletekből, akkor Netflix-es válogatásunknak segítségével még rátalálhatsz pár kincsre!

Nyakunkon a Valentin-nap, és ilyenkor általában a bonbonokról, a vörös rózsákról, a héliummal és apró szivecskékkel töltött lufikról, a személyre szóló ajándékokról és a meghitt vacsorákról szól minden, na meg a romantikus filmekről, amikből a Netflix platformján szép számmal találni egészen kiemelkedő gyöngyszemeket is.

A két ember közötti vonzalom, a szerelem, a párkapcsolat és az összekapcsolódás érzése több ezer éve az mindennapjaink része. A képzőművészeti alkotások, a regények és a versek után pedig a technika fejlődése lehetővé tette azt, hogy mozgókép formájában is részesei lehessünk egy-egy érzelmi kötelékkel teli történetnek. A romantikus filmek pedig olyannyira időtállók, hogy lehetetlen lenne őket megunni. A Netflixen szerencsére a nagy klasszikusok ugyanúgy megtalálhatók, mint a modern kor szüleményei, ám egy ilyen jó kis gyűjteményben nehéz ráakadni arra a bizonyos egyre – mi most megpróbálunk segíteni ebben!

Íme 14 romantikus film a Netlix kínálatából, amit Valentin-napkor, de akár az év más szakaszában is érdemes megnézned!

Ebben a galériában pedig a Disney+ legromantikusabb alkotásaid találod!

Az InStyle magazin írása.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *