Fogadj 20-szoros szorzóval a Super Bowl-ra, és szerezd meg a 20 ezer forintos bónuszt is! (x)

Az Európai Szuperliga szervezői tegnap váratlanul bejelentették a korábban megvétózott torna megújult formátumát, amelyen 60-80 csapat versenyezne egy „többdivíziós sorozatban”.

A patinás adatelemző cég a közleményen felbuzdulva összegyűjtötte a legjobb 80 európai csapatot, akiknek az elért eredményei alapján szerepelnie kellene a sorozatban. Fontos, ez egy szubjektív lista, a 80 klubot az Opta algoritmusa választotta ki.

Az Opta szerint 15 angol, 12 német, 9 spanyol és 8 olasz csapat indulhatna a sorozatban a Ferencváros mellett.

A teljes lista:

Bernd Reichart, az Európai Szuperligát támogató cég, az A22 vezérigazgatója tegnap jelentette be, hogy terveik szerint az ESL hamarosan újraindul. A sportvezető elmondása szerint az A22 több, mint 50 csapattal konzultált, és a klubok javaslatait végig szem előtt tartva hozták létre az új lebonyolítási rendszert.

Az új megjelenésű Szuperliga csak a „sportteljesítményen” alapulna állandó tagok nélkül. Az új formátum szerint az érintett klubok legalább 14 Szuper Liga mérkőzést játszanának szezononként, ami Reichart állítása szerint növelné a klubbevételek „stabilitását és kiszámíthatóságát”.

Az ESL múltja

A 2021 áprilisában bejelentett Szuperliga alapító tag volt az Arsenal, a Chelsea, a Liverpool, a Manchester City, a Manchester United, a Tottenham Hotspur, az AC Milan, az Atlético Madrid, a Barcelona, ​​az Inter Milan, a Juventus és a Real Madrid.

A futballszurkolók gyűlöletét kiváltó tervezetből a Barcelona, ​​a Juventus és a Real Madrid kivételével minden csapat visszalépett, ami eddig azt eredményezte, hogy nem valósul meg az Európai Szuperliga.

Ne csak nézd a kedvenc csapatod, hanem fogadj is az eredményre.

A PSG-Bayern München összecsapáson a hazaiak győzelme 2.75, a döntetlen 3.90, a vendégsiker 2.40-szeres szorzóval fogadható. (x)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *