Úgy fest Leonardo DiCaprio hódításai elkezdték szúrni néhány ember szemét.

Eddig sokan irigykedtek az Oscar-díjas színészre, hogy minden híres és gyönyörű modellt képes meghódítani a sármjával, arra azonban még ő sem számított, mit fog kapni előbb-utóbb, hogy lassan csak és kizárólag tinédzser lányokkal hajlandó együtt mutatkozni.

Megyn Kelly, aki egyébként a Fox News egykori műsorvezetője volt, saját podcastjában kritizálta a színészt, aki 48 évesen most egy 19 éves izraeli modellel, Eden Polanival találkozgat. Sőt, mi több, Leonardot nyíltan ledagadtozta és véleménye szerint rosszabbul öregszik, mint Madonna.

Élete hátralevő részében csak tinédzserekkel fog bulizni.

A színész sosem tartozott a kigyúrt hírességek közé, illetve ő volt az első sztár, aki divatba hozta az apatestet, ám Kelly szerint ez már túl ment egy határon. Többek között azért, mert a sztár sokat iszik.

A hír, hogy az Oscar-díjas sztár randizni kezdett Edennel, nagy felháborodást keltett a közösségi médiában, hiszen majdnem 30 év korkülönbség van köztük. A fiatal szépséggel egyébként a detroiti születésű énekes, Ebony Riley új albumának bemutatóján mutatkozott először.

A Wall Street farkasa című film főszereplője egyébként köztudottan nemcsak zseniális filmjeiről híresen, hanem arról is, hogy csak 25 év alatti nőkkel szereti az idejét tölteni. Utolsó komoly kapcsolata, Camila Morrone-val volt, akivel pár héttel később, a modell 25. születésnapja után szakított.

Ezt olvastad már?

Híres férfiak, akik még mindig nem kötelezték el magukat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *