Nem akarjuk elhinni, hogy milyen aranyos!

Mihalik Enikő hosszú évek óta az egyik legsikeresebb magyar modell, ráadásul nem csupán hazai, de nemzetközi viszonylatban is, 2021 júliusa óta azonban nem a kifutókra koncentrál, hanem az anyaságra.

Megszületett ugyanis első kisbabája, Eva Rose Koranyi, Enikő pedig azóta csak még inkább ki van virulva, és látszódik rajta, hogy valóban boldogabb, mint valaha.

És bár a szupermodell ügyel arra, hogy ne osszon meg túl sok mindent a magánéletéről, de azért szerencsére időről időre megoszt 1-1 képet gyönyörű kislányáról, mi pedig csak ámulunk, hogy már megint mennyit nőtt.

Ez pedig most sem volt másképp, annyi különbséggel, hogy Enikő és csodaszép kislánya Eva Rose életükben először álltak közösen a fényképezőgép elé egy igazi stúdióban:

A gyönyörű képeket egyébként az a Derek Kettela készítette, aki olyan hatalmas sztárokat fotózott már, mint Emily Ratajkowski, Nina Dobrev és Irina Shayk.

Ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy Enikő kislánya egyértelműen örökölte édesanyja tehetségét, ugyanis úgy pózol a kamera előtt, mintha profi modell lenne! Az biztos, hogy mi imádjuk az elkészült képeket!

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *