A csillagok a hét második felére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 9.

KOS (március 21-április 20)

A hét második felében egy hozzád közel álló emberek között zajló vitában döntő dzereped lehet, téged kérnek ugyanis fel arra, hogy igazsáot tégy. Ez rendkívül nagy felelősséget jelent számodra, az első pillantban érzed, hogy nincs okos lépés ebben a helyzetben, hiszen egyikük bizonyosan megorrol majd rád az általad kimondott szavak nyomán. Épp ezért a legokosabb megoldásnak az tűbik, ha hátrébb lépsz és inkább nem szólsz bele a dologba. Sokkal bölcsebben teszed, ha összehozol egy olyan találkozót, ahol ők ketten egymás között tisztázhatják a nézeteltérésüket. Ne mássz bele a mocsárba készakarva, mert könnyen elsüllyedhetsz!

BIKA (április 21-május 20)

Valaki roppant önzetlen módon a te érdekeidet helyezi előtérbe a hét második felében, csakis annak érdekében, hogy segíthessen neked egy bizonyos folyamatban. Első körben kissé meglepő számodra, hogy ilyesfajta gesztust nyújt feléd az illető, hisz a kapcsolatotok viszonylag új keletű, s még a régi barátoktól sem mindig remélheti az ember, hogy a bajban mellette fognak állni. Éppen ezért is esik különösen jól neked, hogy valaki ennyire kész támogatni téged. Becsüld meg ezt az személyt, légy hálás neki és igyekezz viszonozni mindazt, amit kaptál tőle!

IKREK (május 21-június 21)

Elég nagy volumenű feladatot sóznak a nyakadba a hét második felében, az eszköztáraid azonban igencsak limitáltak a végrehajtáshoz. A kialakult helyzet tehát nem túl ideális, helyenként talán kis túlzással kilátástalannak tűnő, ezért nincs is min hezitálnod, keress olyan személyeket, akik a segítségedre lehetnek abban, hogy ne vallj végül kudarcot. Hidd el, mikor az ember nyakig áll a slamasztikában, akkor abszolút rendben van az, ha segítséget kér, az efféle szívességet pedig egy adott pillanatban viszonzod majd annak, akitől kaptad, így megy ez!

RÁK (június 22-július 22)

Fajsúlyos döntést kell ma meghoznod, mely hatássa lesz mind rád, mind pedig a környezetedre, ezért olyan nehéz dűlőre jutni vele kapcsolatban. Nem tudod, mi lehetne a legokosabb és a lehető legkedvezőbb megoldás, ezért rengetegféle alternatíva van most a fejedben. Jobban teszed, ha kihamarabb nekiveselkedsz a dolognak, zárj ki minden zavaró tényezőt, csukd magadra az ajtót, ne figyelj semmi másra, csak és kizárólag ezen gondolkodj. Vegyél számba minden lehetséges szempontot, illetve kockázati tényezőt, és utána mondj feketég vagy fehéret. Még az is előfordulhat, hogy nem lesz ez olyan nehéz, mint azt az első pillanatban gondoltad! Hajrá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Felesleges dolgon lovagolsz a hét második felében, melyen már jó ideje mindenki túllépett, te azonban mindenáron választ szeretnél kapni a kérdéseidre. Ezért olyasmibe is beleártod magad, amihez tulajdonképpen semmi közöd. Mielőtt azonban kivívnád ezzel a környezeted ellenszenvét, gondolkodj el azon, hogy érdemes-e egy jórészt feledésbe merült ügy miatt újabb konfliktushelyzeteket generálni. A már-már mániákus igazságkeresés helyett jobban teszed, ha túllépsz az egészen és inkább a jövőre figyelsz. Csak rajtad múlik, melyik megoldást választod!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Folyamatosan tolod feljebb a határaidatt, úgy gondolod, hogy nagyobb és nagyobb teljesítményre vagy képes, hogy sokkal többet is ki tudnál hozni magadból, ám a hét második felére gyakorlatilag annyira lenulláztad az energiaszintedet, hogy sem erőd, sem kedved bármiért is különösebben hajtani. Semmi gond nincs ezzel, fogd fel ezt figyelmeztető jelként, legközelebb igyekezz okosabban beosztani az erődet, hisz ez a példa is kiválóan mutatja, hogy te sem vagy egy gépezet, bizony időnként te is lemerülsz. Igyekezz olyan pontokat találni, amelyekkel feltöltődsz legalább annyira, hogy a hét végéig valahogy kibírd. Ez most így alakult, ne csüggedj, hisz a befektetett munka nem volt hiábavaló!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Úgy érzed, a hét második felében minden ideálissá válik arra, hogy fontos változást eszközölj egy bizonyos folyamatban, ezzel megteremtve arra a lehetőséget, hogy végre sikeresen zárhasd le a dolgot. Ma tehát érdemes csak arra koncentrálnod, hogy lezárd a folyamtot, amelynek lezáratlansága már hosszú ideje nyomasztott. Hidd el, ha sikerül vele zöld ágra vergődnöd, akkor bizony hatalmas kő gördülhet majd le a szívedről.  Mindezt azonban neked is akarnod kell, a legnagyobb hittel és önbizalommal nekifutni az utolsó etapnak. Ha ezen túl leszel, légy nyitott, keress új lehetőségeket, hisz a siker fontos része a boldog és kiegyensúlyozott életnek!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed, a közvetlen környezetedben valaki szeretne közelebb kerülni hozzád, ennek pedig jelét adja gyakorlatilag minden fórum. Eleinte próbáltad udvariasan hárítani az illető közeledését, hisz boldog párkapcsolatban élsz, valahogy ő azonban teljesen elengedte a füle mellett az általad elmondottakat, mi több talán még olaj is volt a tűzre, így egyre erőszakosabban nyomul rád. Nem kell azonban ezt szó nélkül hagyni, hanem gyorsan tisztázd, hogy neked ez a dolog így nem igazán tetszik. Addig szólj, amíg az illető túlságosan bele nem lovalja magát, mert akkor már nehezebb lesz őt megállítani. Határozottan, de diplomatikusan add a tudtára, hogy az általa döngetett kapu zárva van és nem is áll szándékodban kinyitni, így jobb, ha lehűti magát. Vannak ilyen önjelölt Don Juan-ok, akik azt hiszik, mindenkit csettintésre megkaphatnak, ám a te esetedben ez most dugába dőlt. Majd feldolgozz, ez már nem a te dolgod!

NYILAS (november 23-december 21)

Az elmúlt napokban rengeteg feladatot vállaltál magadra, melyekkel nem-igen boldogulsz. A hét második felére abszolút nem tudod tartani a tempót, csupán csak kapkodsz, s igyekszel valamilyen módon a felszínen maradni. Ez azonban bizonyosan nem vezet semmi jóra, így tehát eljött az újratervezés ideje. Vegyél egy nagy levegőt, gondold át alaposan, mi minden vár rád, próbálj valamilyen fontossági sorrendet felállítani, s aszerint cselekedj. Az vezéreljen, hogy csak akkor van értelme az egésznek, ha képes vagy a magad számára is elfogadható eredményt produkálni.

BAK (december 22-január 20)

A hét második felében minden adottá válik ahhoz, hogy egy igazán romantikus élménnyel gazdagodj. Az utadba akad valaki, aki az első pillanatban ugyan kifejezetten antipatikus, ám a véleményed gyorsan megváltozik, hiszen kifejezetten imponál, ahogyan az illető próbál lenyűgözni minden fronton. Amennyiben te is látsz fantáziát a dologban, nem csak ő, abban az esetben mindenképpen érdemes egy esélyt adnod neki. Ismerkedjetek, tudjatok meg többet egymásról, csak óvatosan közeledj, hisz a csalódást sosem lehet kizárni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét második felében bizonyosságot nyer, hogy megérte valamire várni, az ugyanis, amin elég hosszú ideje dolgozol, most végre pozitív eredményt hoz számodra. Végre átszakítanod a célszalagot, ami azért tölt el különösen nagy büszkeséggel, mert a saját erődből érted el azt, amit most már senki nem vehet el tőled. Számos élménnyel gazdagodtál, rengeteget tanultál az utad alatt, ezeket igyekezz  feldolgozni, ünnepelj kicsit, azután mihamarabb térj vissza a régi kerékvágásba, hisz az élet nem áll meg, s újabb kihívások várnak rád!

HALAK (február 20-március 20)

Kezdesz ráunni a monotonitásra, amellyel az életed éled, ebből fakadóan olyasmin töröd a fejed, ami kimozdít az egyhangúságból és új lendületet adhat. Egészen extrém kalandok is eszedbe jutnak, ám arra érdemes ügyelned, hogy a realitások talaján maradj. Nincs azzal semmi probléma, ha feszegeted a határaidat, ha kimozdulsz a komfortzónádból, ám amennyiben nagyon elrugaszkodsz a valóságtól, abból tulajdoneképp jó eséllyel csak bajod származhat. Keress tehát új kihívásokat, de azért legyél figyelemmel a saját képességeidre is, hisz arra semmi szükséged, hogy eleve vesztésre ítélt ügyekbe bonyolódj bele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *