Nem semmi sztori következik!

A párkapcsolatok mindig bonyolultak, hiszen rengeteg megértésre és kompromisszumra van szükség ahhoz, hogy hosszútávon is működjenek, de az biztos, hogy mindkét félre szükség van ahhoz, hogy egy szerelem örökké tartson.

Ha viszont az egyik fél nem tartja magát azokhoz a dolgokhoz, amikben a két fél a kapcsolat elején megegyezett, akkor a szerelem gyorsan átcsaphat katasztrófába… A következő történet főszereplője Dóri, aki azt hitte, hogy megtalálta élete szerelmét, de a dolognak csúnya vége lett… De mesélje el ő maga, hogy mi történt.

„Dáviddal még az egyetem alatt kezdtünk randizni, és mondhatni szerelem volt első látásra. Minden tökéletes volt benne, ráadásul ugyanazokat a dolgokat szerettük. Amikor lediplomáztunk, minden egyes nap azt vártam, hogy megkérje a kezemet, de ez nem történt meg, Dávid viszont hónapról hónapra egyre furcsábban kezdett viselkedni. Már nem akart annyit együtt lenni velem, mint régebben, és sokszor úgy éreztem, hogy leráz, csak azért, hogy ne kelljen közös programokat szerveznie velem. Nagyon fájt a dolog, de mindig megmagyarázta, hogy sokat dolgozik és pihennie kell. A történethez hozzátartozik, hogy 4 év után még mindig nem éltünk együtt, ami szintén nem rajtam múlt, ő ugyanis ragaszkodott hozzá, hogy megtartsuk a saját lakásainkat, szerinte így tudjuk fenntartani a tüzet… Mivel ez a dolog egyre inkább zavart engem, úgy döntöttem, hogy egy cselhez folyamodok, egyszerűen azért, mert muszáj volt bizonyítékot szereznem arról, hogy nem csal meg…”

– kezdte a történetét Dóri, majd így folytatta:

„Egyik este videótelefonáltunk, és szokásos módon le akart rázni, arra hivatkozva, hogy másnap korán kel és lefekszik aludni. Elköszöntem tőle, de ahelyett, hogy letettem volna a telefont, csak kikapcsoltam a saját kamerámat. Ő nem tudta, de én ettől függetlenül mindent láttam… Így sajnos azt is láttam, hogy amint elköszöntünk, odament a pasimhoz és beleült az ölébe egy vadidegen csaj, aki egyértelműen ott volt végig a szobában, csak megvárta, hogy letegyem a telefont. A következő képsorokat nem kell elmondanom szerintem, a szemem láttára estek egymásnak, én pedig lesokkolódva néztem, ahogy az eddig életem szerelmének tartott férfi épp megcsal engem. Gyorsan letettem a telefont, és egy hétig nem tudtam vele szóba állni. Mindenhol és mindenhogy megpróbált keresni engem, de a család és a barátok semmit nem mondtak neki, csak annyit, hogy felejtsen el engem örökre. Amikor végre erőt vettem magamon, akkor már higgadtan tudtam elmondani neki azt, hogy még soha életemben nem csalódtam senkiben ekkorát, és remélem rájön később, hogy mekkorát hibázott. Természetesen egy ideig próbálta visszakönyörögni magát, megkérte a kezemet is, bennem viszont szó szerint egy világ dőlt össze azzal, amit láttam, így többé nem akartam látni…”

Ezt olvastad már?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *