A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 8.

KOS (március 21-április 20)

Hosszú ideje dolgozol egy bizonyos projekten, amely rendkívül fontos számodra, épp ezért minden idegszáladat igénybe veszi a koncentráció. Egy kisebb fuvallatra is azt hiszed, hogy nagy vihar közeledik, kissé paranoid módon rettegve a kudarctól. Ez a folyamatos félelem az, ami ellehetetlenít, elfelejted élvezni azt, amit csinálsz és az egész egy frusztrált, erőltetett, kicsikart maszlaggá válik. Nem érdemes ennyire görcsölni az eredményen, hiszen amennyiben a félelem a mozgatórugója egy adott folyamatnak, abból pozitív dolog biztosan nem fog kisülni. Lazíts, élvezd azt, amit csinálsz, hidd el, abból nem lehet nagy baj!

BIKA (április 21-május 20)

Kisebbfajta lelkiismeret-furdalás gyötör, úgy érzed ugyanis, hogy az utóbbi időben nagyon kevés időt töltesz azokkal az emberekkel, akik igazán fontosak számodra, annyira zsúfolt az életed mostanában, hogy egyszerűen nem jut időd saját magadra sem. Emiatt eléggé frusztrált vagy, hisz alapvetően számodra a prioritási sorrend legtetején álltak a szeretteid, ezután következtél te, majd valahol hátul szerepeltek azokat a dolgok, amelyek most a kelletténél sokkal nagyobb hangsúlyt kapnak. Ne bosszankodj emiatt, nem lesz ez mindig így, most csupán csak azért van ekkora súlya a munkának, mert nagy előrelépési lehetőségen dolgozol, amelyhez bizony szükséged van az időd és energiád túlnyomó részére. Ne aggódj, majd később bepótolod az összes időt, amelyet nem tudtál velük tölteni!

IKREK (május 21-június 21)

Akad valaki a környezetedben, aki mindenáron igyekszik a szőnyeg alá söpörni egy elég komoly problémát, amely számodra meglehetősen zavaró, hisz téged is hátráltat, mert amíg meg nem oldja, addig mindannyian benne ragadtok a szituációban. Épp ezért igyekezz az illetővel logikus úton megértetni, hogy ugyan megérted, miért szeretné annyira elodázni a probléma megoldását, mégis muszáj lesz szembenéznie vele. Amennyiben szükségét látod, biztosítsd arról, hogy számíthat rád, mellette fogsz állni, csak legyen annyi bátorsága, hogy pontot tesz a dolog végére. Mindenkinek könnyebb lesz az élete ezután és ami a legfontosabb, hogy a tiédet sem frusztrálja már tovább!

RÁK (június 22-július 22)

Olyasfajta feladattal bíznak meg a hét közepén, amely igencsak távol áll tőled minden szempontból, ám nemet mégsem tudtál mondani, mert nem akartál emiatt semmiféle konfliktushelyzetet. Az első pillanatban azonban a fejed vakarva állsz, fogalmad sincs ugyanis, hogy miképp oldd meg a szituációt, hisz korábban köszönőviszonyban sem voltál az ilyesfajta feladatokkal. Mivel azonban nincs más választásod, mint nekirugaszkodni, így szedd össze minden tudásod, használd azt a sok-sok tapasztalatot, amelyet az évek hosszú során magadra pakoltál és némi rafinériával és logikával oldd meg a helyzetet. Meglátod, minél előbb végzel a dologgal, annál hamarabb szabadulsz fel minden szempontból!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét közepén lehetőséged nyílik arra, hogy szokatlan dologban mérettesd meg magad, méghozzá olyan helyzetben, amellyel korábban köszönőviszonyban sem voltál. Az ismeretlen miatt az első pillanatban megremeg ugyan a lábad, a következőben azonban rögtön rájössz arra, hogy tulajdonképp vonz az izgalmas kaland, tudod, hogy ha nem próbálnád ki magad, biztosan hosszú ideig bánnád a dolgot és ez az, ami miatt nem is érdemes sokáig hezitálnod. Ugorj fejest az ismeretlenbe, legyél nyitott arra, ami veled szembe jön. Ne feledd: semmi nem történik véletlenül, épp ezért az is lehet, hogy te most értél meg egy nagyobb volumenű kihívásra!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nem szereted a konfliktus helyzeteket, kifejezetten konfliktus kerülő embernek tartod magad, ha bármi olyasmi történik, ahol elveszíted a biztonságérzeted, azonnal kihátrálsz és elmenekülsz a helyzetből. Időnként vannak azonban olyan szituációk, amelyekben ki kell állnod magadért és az igazadért annak érdekében, hogy megvédhesd a becsületed. Kevés olyan ember van, aki kifejezetten keresi a konfliktusokat, de amennyiben provokatív helyzetben találod magad, nem kell lehajtott fejjel állnod, ha úgy érzed, jogtalanul bántanak. Erős vagy, bátor vagy, ha nincs vaj a füled mögött, miért hagynád magad?!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét közepén váratlanul lehetőséged nyílik arra, hogy olyan programon vegyél részt, ami kikapcsol. Borzasztóan hálád vagy ezekért a pillanatokért, hisz a nagy hajtásban rendkívül fontos az, hogy olyan dolgokkal is foglalkozz, amelyek építőleg hatnak rád és ismét feltőltenek elegendő energiával és kitartással, illetve az se hátrány, ha van benned szufla a célegyenesig. Élj tehát a kínálkozó lehetőséggel, mert ki tudja, mikor adódik ismét ilyen alkalom! A feladatok most várhatnak, helyezd magad a középpontba!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Rendkívül bosszantónak találsz egy bizonyos helyzetet, egyelőre azonban nem vagy abban a pozícióban, hogy megtehesd a szükséges lépéseket ahhoz, hogy megoldódjon a dolog és többé ne legyen lehetősége zavarni. Járj nyitott szemmel és vedd észre a pillanatot, amikor azonnal cselekedhetsz, lezárhatod a dolgot és helyre állhat végre a lelki békéd! Nem szabad feladni a reményt, hogy egyszer minden visszaáll a régi kerékvágásba!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed, bőven akdnak versenytársaid egy olyan helyzetben, ahol számodra nem létezik más opció, csak a győzelem és a siker. Nem vagy azonban egyedül, rajtad kívül másoknak is fáj a foguk arra, amit te is szeretnél megkaparintani és bizony mindent meg is tesznek annak érdekében, hogy az övék legyen. Most kell azonban észnél lenned, hogy ne érhessen semmiféle meglepetés és mások nehogy elvigyék dobogós helyet előled. Pontosan tudod, hogy mit kell csinálnod, már csak egy ütős taktikát kell felállítanod ahhoz, hogy mindenkinél jobb lehess, ne késlekedj tehát, hisz ma még előnyben vagy, de ki tudja, mit hoz a holnap. Vedd fel a páncélod, indulj a csatába és küzdj meg mindenkivel azért, hogy a tisztességes eszközökkel megnyert küzdelem végén Te lehess az, aki a dobogó legfelső fokára felállhat!

BAK (december 22-január 20)

Hosszú ideje igyekszel valamiből pozitív eredményt kihozni, amely folyamat valamilyen oknál fogva nem nagyon látszik haladni, még annak ellenére sem, hogy rengeteg elpazarolt idődbe és fáradtságodba kerül. Amennyiben tehát ennyire nem működőképes a dolog, abban az esetben próbáld lezárni és olyan impulzusok után nézni, amelyek segítségével előrébb tudsz lépi. Ne ragadj bele egy-egy élethelyzetbe, hisz miközben felesleges dolgokkal küzdesz, az orrod elől viszi el a dagály az új lehetőségeket. Légy nyitott!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, egyre több akadály kerül az utadba, neked pedig fogalmad sincs arról, hogy miként fogod sorra megugrani valamennyit anélkül, hogy összeakadnának a lábaid. Helyenként még az is megfordul a fejedben, hogy csupán egyfajta idővesztegetés az, ami történik, épp ezért még most kellene hátatfordítanod a dolognak. Amennyiben azonban belegondolsz, abban az esetben beláthatod, hogy a pesszimizmus nemhogy nem segít, de egyenesen hátráltat, ha már sikerült eddig eljutnod, nehogy most fordulj vissza! Keress megoldásokat, különböző alternatívákat ahhoz, hogy sikerrel zárhasd le a folyamatot. Persze, jóval egyszerűbb lenne hátat fordítani és elballagni, de a saját önbecsülésed miatt ne add fel ilyen könnyen, törekedj arra, hogy megtaláld a megoldáshoz vezető utat!

HALAK (február 20-március 20)

A hét közepén az az érzésed, hogy valaki befolyásolni próbál egy bizonyos folyamatot, nem épp a legtisztességesebb eszközökkel. Mielőtt azonban Zrínyi-módra rohannál ki, előtte érdemes alaposan körüljárnod a helyzetet, hisz amíg 100%-os biztonsággal nem győződtél meg róla, hogy igazad van és le tudod fülelni az illetőt, addig nem érdemes megadni az esélyt arra, hogy kellemetlen helyzetbe sodord magad. Nem kell mindenkinek tudnia róla, hogy felderítő nyomozást folytatsz, úgy csináld diszkréten a dolgot, hogy ne kérdezhessen rá senki. Ne kiabáld világgá, amennyiben rájöttél a rejtélyre, csak az illetőnek hozd tudomására!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *