Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Botrányos kijelentéseket tett Lionel Messi klubváltásával kapcsolatban bátyja, Matias Messi. A testvér szerint sem az emberek, sem a klubvezetés nem támogatta eléggé a hétszeres aranylabdás játékost, amikor el kellett hagynia a klubját.

„Tiltakozniuk kellett volna az embereknek, és el kellett volna zavarniuk Laportát. A katalánok egytől-egyig árulók. Édesanyám szerint egyszer megfizetnek azért, amit Lionellel és Ronaldinhóval tettek” – idézte Matias Messi véleményét a Sportal.

Messi bátyja szerint a Real Madrid nagyobb klub, mint a Barcelona, mert ha valaki megnézi a katalánok múzeumát, az csak Messi sikereiből áll. A nagy visszhangot kifejtő nyilatkozat után Lionel Messi kommunikációs csapata közleményt adott ki, amelyben leszögezték, hogy az elhangzottak Matias véleményét tükrözik, nem feltétlenül fedik Lionel álláspontját.

Ne csak nézd a kedvenc csapatod, hanem fogadj is az eredményre.

A Villarreal-Barcelona bajnokin a hazaiak győzelme 4.10, a döntetlen 4.10, a vendégsiker 1.83-szoros szorzóval fogadható. (x)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *