Katalin hercegné és Vilmos herceg házasságát sokan kritizálják, azt azonban hajlamosak elfelejteni, hogy Katalin és Vilmos 22 éve ismerik egymást.

22 év alatt barátságuk szépen lassan szerelemmé alakult, majd három gyermek szülei lettek. Éppen ezért nem túl releváns, amikor Harry és Meghan testbeszédével hasonlítják össze Vilmos és Katalin viselkedését. Teljesen természetes, hogy 22 év után nem érzik szükségét, hogy minden nyilvános eseményen megérintsék egymást.

Katalin és Vilmos 2001-ben ismerkedtek meg a St. Andrews-i Egyetemen, és még ebben az évben A Hello! magazin arról számolt be, hogy Vilmos herceg a kollégiumból egy lakásba költözik három egyetemi barátjával, akik közül az egyik “egy csinos 20 éves barna hajú hölgy”, akiről hamar kiderült, hogy Kate Middletonnak hívják. Katalin és Vilmos egy ideig csak barátok voltak, és a pletykák szerint Vilmos azután kezdett máshogy nézni Katalinra, miután látta az egyetem jótékonysági divatbemutatóján egy visszafogottnak nem mondható ruhában 2022. március 26-án.

Vilmost és Katalint először 2004-ben fotózták le együtt egy klostersi síelés közben. 2005-ben pedig Vilmos és Katalin együtt fejezték be tanulmányaikat a St. Andrewsban. Middletonék ezt követően megosztottak egy közös fotót Katalinról és Vilmosról és ezzel egyértelművé tették a románcot.

A diplomaosztón II. Erzsébet királynő is részt vett és valószínűleg a királynő ekkor látta először Vilmos jövendőbeli feleségét.

Nem kis stressz lehetett Katalinnak a királynő előtt vonulni.

2006-ban már együtt jelentek meg Károly és Kamilla esküvőjén, ezt követően 2007 tavaszán viszont váratlanul szakítottak. Később Katalin hercegné egy interjúban nyíltan beszélt szakításukról és elmondta, utólag úgy érzi, nagyot lendített a kapcsolatukon a külön töltött idő és még erősebb párrá váltak miután ismét egymásra találtak.

2008 áprilisában Vilmos herceg elvégezte a RAF-kiképzést, aminek ünnepségén Katalin már ismét jelen volt és le sem tagadhatták volna Vilmos herceggel, hogy mennyire imádják egymást!

Ugye, milyen édesek?

Olvastad már?

Minden, amit tudni lehet Vilmos herceg szeretőjéről

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *