Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Vizsgálatot indítottak a Manchester City ellen a 2009 és 2018 között elkövetett pénzügyi szabálytalanságok miatt. Pep Guardiola korábbi szavai így nagyobb értelmet nyerhetnek.

“Ha hazudtok nekem, nem leszek itt. Elmegyek.”

-mondta Pep Guardiola 2022. májusában.

A Manchester Cityt korábban is pénzügyi szabálytalanságokkal támadták, de a Premier League által kiadott közlemény szerint több, mint 100 pontban sértették meg 2009 és 2018 között. Pep Guardiola nem szeretne ilyen közegben dolgozni, ezért korábbi állítása akár nagyobb visszhangot is kiválthat.

A katalán edző még 2020-ban kiállt a munkáltatója mellett, amikor két éves eltiltást kaptak a Bajnokok Ligája szerepléstől. Az ügy végén tisztázták a Manchester Cityt és képviselhette magát a legrengosabb európai kupasorozatban. Ekkor Guardiola már figyelmeztette a Cityt, hogy habár nem sértettek meg semmit, ellenkező esetben felállt volna a pozíciójából.

A manchesteri kékekkel 2025. nyaráig szóló szerződést írt alá tavaly novemberben, de ha beigazolódnak a City ellen felhozott vádak már új munkáltató is bejelentkezett Guardioláért. A PSG még Mauricio Pochettino edzősködése alatt kinézte a katalán edzőt, de nem sikerült megszerezniük, így a múlt nyáron Christophe Galtier érkezett.

Habár a PSG minden fronton jól áll Guardiola szabaddá válása esetén szívesen megválnának jelenlegi edzőjüktől, hogy egy Bajnokok Ligáját nyert trénert hozzanak a helyére.

Guardiola érkezésével újra összeállhatna Lionel Messivel, akit barcelonai időszakából már nagyon jól ismer.

Forrás: FourFourTwo

Ne csak nézd a kedvenc csapatod, hanem fogadj is az eredményre.

A Manchester City-Aston Villa bajnokin a hazai győzelem 1.26, a döntetlen 7.00, a vendég siker 11.50-szeres szorzóval fogadható. (x)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *