Az anyák szeretnek különleges, baráti kapcsolatban lenni lányaikkal, ezért akár furcsa hóbortokba is belemennek. Ez alól pedig Angelina Jolie sem kivétel…

A gyönyörű színésznőt és 16 éves lányát, Zaharát egy közös parfüm köti össze. A sztár elmesélte, hogy ő és örökbefogadott lánya a Guerlain termékcsaládot használják, így azonos a parfümjük, a tusfürdőjük és a testápolójuk is. Jolie szerint meghitt dolog, hogy ha érzik ezt az illatot, ugyanis ilyenkor mindig egymásra gondolnak. De, ami ennél is különlegesebbé teszi ezt a közös dolgot, hogy Angie édesanyjának hintőpora is ehhez hasonló aromájú volt, így emiatt őt is megidézi számára.

Ez a márka volt anyám kedvence, előtte is tisztelgek azzal, hogy ezt a parfümöt használnom. A gyermekkorom juttatja eszembe. Anyának és nekem is a szépséget, a minőséget és a francia történelmet juttatja eszünkbe az illat.

Bár az interjú korábbi részében az is kiderült, a Tomb Raider sztárja nem tartja magát hagyományos és mintaanyának, ennek ellenére nagyon is úgy tűnik, hogy gyermekei tudják, mi a fontos érték az életben, és bár nem a vér köti őt össze Zaharával, a szeretet és a tisztelet mindenképpen.

Angelina azt is elárulta, hogy szereti a márkás termékeket és ruhákat, de nem azért, hogy kitehesse az ablakba, hanem azért, mert olyan minőséget képviselnek, amelyek valóban időtállóak.

Ha kíváncsi vagy, mely sztárok utálják Angelina Jolie-t, akkor kattints a galériára!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *