Pamela Anderson meglepő őszinteséggel vallott életének egy eddig kevésbé ismert részleteiről is.

Pamela Anderson egyáltalán nem vette jól, amikor a Hulu 2022-ben bemutatta a Pam és Tommy című sorozatot, ami az egykori Baywatch csillag és a Mötley Crüe dobosának 3 éven át tartó viharos házassága mutatja be, kimondottan nagy hangsúlyt helyezve a néhai sztárpár szexvideó-botrányára. És bár akkor inkább a hallgatást választotta, idővel rájött arra, hogy a legjobb az lesz, ha ő maga mondja el saját történetét.

2023. január 31-én került fel a Netflix kínálatába a Pamela közelről című dokumentumfilm, melyben a most 55 éves sztár őszintén és kendőzetlenül mesél nemcsak életének fent említett szerelemmel, boldogsággal és fájdalommal teli időszakáról, hanem múltjának olyan részleteit is a nézők elé tárja, amiről eddig mélyen hallgatott. Pamela Anderson gyerekkora például kicsit sem olyan idillikus, mint ahogy azt többen gondolják.

Édesapja a kelletténél többet nézett a pohár fenekére, ez pedig az egész család lelkivilágára rányomta a bélyegét. Ám sajnos Pamelának a korai éveiben nemcsak a szülei körüli zűrökkel kellett megbirkóznia, hanem bébiszitterével is.

Kiskoromban szörnyűségek is történtek velem. Vigyázott rám egy nő, akit a szüleim remek bébiszitternek tartottak, mert ajándékokat hozott, pedig molesztált. 3-4 évig bántalmazott, és megtiltotta, hogy elmondjam a szüleimnek

– meséli a róla készült dokumentumfilm képkockáin.

Bár gyerek volt, de a maga módján próbált küzdeni ebben a helyzetben. Majd egy nap korához képest valami egészen szokatlan dolgot kívánt, ami aztán hátborzongató módon valósággá is vált, és ez a sorsfordulat jó ideig meghatározta az ő életét is.

Próbáltam megvédeni tőle az öcsémet ezért megakartam ölni a nőt, szíven szúrni egy botnyalókával. Mondtam neki, hogy haljon meg, mire másnap elhunyt autóbalesetben. Azt hittem, hogy én öltem meg az elmémmel ezért titkoltam. Biztosra vettem, hogy én tehetek róla, mert a halálát kívántam. Ezzel a tudattal éltem le a fiatal éveimet

– zárta a szomorú történetről szóló visszaemlékezését.

Az egykori Playboy-címlaplány gyermekkora ezek után sem volt teljesen nyugodt, ugyanis mindössze 12 éves volt, amikor egy 25 éves férfi megerőszakolta őt, ez pedig tovább mélyítette a lelki sebeit. Elmondása szerint akkoriban ha valami megrázó dolog történt vele, egyszerűen elhagyta a testét és egy másik képzeletbeli világba menekült, ez a módszer pedig nagy valószínűséggel segített neki abban is, hogy visszahúzódó és önbizalom-hiányos lányként átvészelje a tinédzser éveket. A gimnáziumban pedig ő sem hitte volna, hogy 21 évesen egy focimeccs örökre és végérvényesen megváltoztatja majd az életét.

De nem Pamela Anderson az egyetlen a sztárvilágban, akit gyerekként zaklattak. Galériánkban még több szomorú történetet találsz olyan hírességektől, aki bár nehezen, de idővel felvállalták az őket ért borzalmakat!

Sztárok, akiket gyerekként molesztáltak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *