Egyáltalán nem számított erre az élményre.

A királyi család élete egyáltalán nem egyszerű, főleg azóta, amióta Meghan és Harry úgy döntöttek, hogy búcsút intenek a királyi kötelezettségeknek, és Angliából inkább Los Angelesbe teszik át a székhelyüket.

Ha pedig azt hittük, hogy a drámának itt vége is van, akkor hatalmas tévedtünk, Meghan és Harry ugyanis csak tavaly év végén kezdte ledobálni az igazán súlyos bombákat. Először megjelent a dokumentumsorozatuk a Netflixen Harry & Meghan címmel, ami hatalmas botrányokat okozott, ám nem úgy, ahogy azt Meghanék gondolták…

Az emberek ugyanis teljesen ellenük fordultak, és elkezdték sajnálni a királyi családot, és azt, ahogyan Meghanék bánnak velük. Sokan úgy gondolták, hogy egy ilyen „leleplező” dokumentumsorozat még a legidillibb család kapcsolatát is tönkretenné, nemhogy egy olyan kapcsolatot, ami alapjáraton hajszálon függ…

De természetesen Vilmos és Katalin az eddigiekhez megszokott módon megpróbálnak nem tudomást venni a folyamatos támadásokról, és mindent emelt fővel viselnek. Egy régi kép (és sztori) előkerülése pedig igazán megmosolyogtatta a rajongókat, és valószínűleg téged is meg fog.

Történt ugyanis, hogy még 2020-ban Katalin és Vilmos ellátogattak a bradfordi Khidmat Központba, ahol a párnak olyan süteményeket ajándékoztak, amelyeken a családjukról készült fotók voltak. Ilyenek voltak a nagyobb mérföldkövek (Katalin és Vilmos gyerekkori felvételek, esküvői fotók és a gyerekeikről készült képek), amelyek közül az egyik kép szó szerint megdöbbentette Vilmos herceget.

Az egyik süteményen ugyanis az ő kiskori képe mellett volt Sarolta hercegnő képe, a herceg pedig nem akarta elhinni a köztük lévő hasonlóságot:

„Ez én vagyok? Ez biztos, hogy én vagyok Nem úgy néztem ki teljesen, mint Sarolta?!”

– kérdezte Vilmos, amire jött is a válasz Katalintól: 

„De, tényleg nagyon hasonlítasz Saroltára!”

Vilmos ezek után még jobban ledöbbent, miután felesége is megerősítette a hasonlóságot:

„Te jó ég, ez félelmetes! Hihetetlen, ilyet még nem láttam!”

A szóban forgó kép pedig itt is van, és ami azt illeti, Vilmos megdöbbenését ezek után teljesen megértjük, olyanok ugyanis Saroltával, mintha ikrek lennének:

Ezt olvastad már?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *