A napokban arról adtunk hírt, hogy a futárszolgálat furgonjával érkezhetett egy bűncselekmény helyszínére a rendőr, amit egy szemfüles sofőr videóra is vett. A rendőrség reagált a történtekre.

A képkockák tanúsága szerint illegális bevándorlók miatt intézkedtek a rendőrök Székesfehérvárnál, amikor egy sofőr arra lett figyelmes, hogy egy rendőr száll ki a GLS futárszolgálat furgonjából.

A Blikk megkeresésére a Fejér vármegyei rendőrség azt írta, az adott napon a rendőrök elfogtak egy 49 éves szír és egy 26 éves spanyol–ecuadori állampolgárt, akik gépjárműveikben öt fő – Magyarország területén jogszerűtlenül tartózkodó –, magát marokkói állampolgárnak valló személynek akartak segítséget nyújtani abban, hogy Nyugat-Európába juthassanak.

Hozzátették: az illegális migránsok közül volt, aki megpróbálta kivonni magát a rendőri intézkedés alól, és elfutott a helyszínről, azonban kollégájuk rögtön a nyomába eredt, és hamarosan utolérte.

A videófelvételen az látható, amint kollégánkat, aki az intézkedés következtében eltávolodott a szolgálati gépjárműtől, az egyik közismert futárszolgálat alkalmazottja visszaviszi a szolgálati gépjárművéhez, ezzel is segítve a rendőrség munkáját, melyet ezúton is tisztelettel köszönünk neki!

– közölték.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *