Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Az africafootunited.com értesülései szerint a Ferencváros tárgyalásokat kezdeményezett az egyiptomi válogatott középpályása, Monanad Lasheen megszerzéséről a játékos klubjával, a Future FC-vel.

A 26 éves védekező középpályás eddig kizárólag hazájában futballozott. Pályafutása során Lasheen az Alassiouty SC, a Pyramids FC és a Gaish együttesénél játszott, míg az egyiptomi válogatottban 2021 óta kilenc alkalommal lépett pályára.

A forrás kiemelte, hogy klubja nem tervezi a labdarúgó eladását, csak megfelelő ajánlat esetén hajlandóak megválni tőle.

Lasheen a január végén az Union Berlinhez eladott tunéziai válogatott középpályása, Aissa Laidouni pótlásaként érkezhetne a zöld-fehérekhez.

Mivel a Ferencvárosnak már le kellett adnia a végleges keretét az Európa-liga tavaszi folytatására, így hiába igazolhat még játékost a magyar játékospiac zárásáig, az esetleges új érkezőt már nem vetheti be az idei nemzetközi sorozatban.

Ne csak nézd a kedvenc csapatod, hanem fogadj is az eredményre.

A Kisvárda-Ferencváros bajnokin a hazaiak győzelme 3.95, a döntetlen 3.90, a vendégsiker 1.85-szörös szorzóval fogadható. (x)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *