Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

A vasárnap rendezett Ferencváros-Újpest Derbi előtt verekedtek össze többen a két csapat szurkolótáborából, aminek perceken belül a helyszínre érő rendőrök vetettek véget. A IX. Kerületi Rendőrkapitányságon eddig 14 gyanúsítottat hallgattak ki, két férfit – köztük az egyik szervezőt – őrizetbe vettek – írja a police.hu.

A fővárosban  2023. február 5-én délután megrendezett Ferencvárosi TC – Újpest FC labdarúgó-mérkőzés előtt, 16 óra 30 perc körül a két csapat szurkolótáborából több tucat ember verekedett össze egy Üllői úti parkolóban. A rendelkezésre álló adatok szerint egy ember súlyos, többen könnyű sérüléseket szenvedtek. A verekedésnek a rendőrök perceken belül véget vetettek; elfogtak 13 embert, a többiek elfutottak. A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. Kerületi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság bűntett miatt indított eljárást. A helyszínről előállított férfiakat gyanúsítottként hallgatták ki – egyiküket, egy erőszakos bűncselekmény miatt korábban elítélt, mellékbüntetésként sportrendezvények látogatásától eltiltott 27 éves férfit őrizetbe vették. 

Az eljárás során a nyomozók elemezték a térfigyelő kamerák felvételeit, és mobiltelefonokat foglaltak le. A beszerzett adatok alapján február 6-án este IV. kerületi lakásában elfogtak egy 28 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint üzenetküldő alkalmazásokon keresztül szervezte a verekedést, és abban részt is vett. Az erőszakos bűncselekmény miatt korábban büntetett férfi nem tett vallomást, a rendőrök őrizetbe vették. 

A BRFK IX. Kerületi Rendőrkapitányság folytatja az eljárást – zárul a közlemény.

Ne csak nézd a kedvenc csapatod, hanem fogadj is az eredményre.

A Kisvárda-Ferencváros bajnokin a hazaiak győzelme 3.95, a döntetlen 3.90, a vendégsiker 1.85-szörös szorzóval fogadható. (x)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *