Eminem lánya, Hailie Jade nagy mérföldkőhöz érkezett kapcsolatában.

A rapper lányát ugyanis 7 év után eljegyezte szerelme, Evan McClintock. A leánykérésre hétvégén került sor, amit a szépséges fiatal lány Instagram oldalán árult el a követőinek, méghozzá a megható pillanatokról készült képekkel. A hírt valószínűleg már jóval hamarabb tudta a világhírű rapper, aki együtt örül lányával és annak választottjával. Eminem egy korábban készült interjúban árulta el, hogy elégedett gyermeke választottjával, aki tanult, tisztelettudó és nagyszerűen védelmezi Hailie-t.

A rapperről köztudott, hogy mindene a három lánya, akik közül Hailie az egyetlen vér szerinti csemetéje. Bár mindhárman igyekeznek távoltartani a nyilvánosságot a magánéletükről, ritka alkalmakkor, ők is szívesen osztanak meg képeket.

A 27 éves Hailie 2016 óta alkot egy párt Evannel, akivel boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatuk van. Bár sokak szerint fiatalok egy ilyen komoly elköteleződéshez, ők 7 év együttjárás után biztosak a döntésükben.

Hogy pontosan mikor kerül sor az esküvőre azt nem tudni, de Eminem biztosan tesz róla, hogy világraszóló esemény legyen.

Ezt olvastad már?

A 7 legcsodálatosabb esküvői trend 2023-ban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *