Nem mindennapi történet következik!

Az esküvő szervezése rengeteg stresszel jár, így jól jön, ha a családtagok is besegítenek, ahogy tudnak, hogy levegyenek egy kis terhet a menyasszonyról.

Történetünk főhőse, Lily is így gondolta, ezért megkérte az ikertestvérét, hogy segítsen megszervezni élete egyik legfontosabb napját. A dolog viszont úgy fest, hogy teljesen félrecsúszott…

Történt ugyanis, hogy Lily és ikertesója, Lucy régebben mindig versengtek egymással, ráadásul hihetetlenül különböznek belülről, ami sok-sok konfliktust okozott nekik az évek során. ha viszont bármilyen probléma vagy baj volt, akkor mindig ott voltak egymásnak, és akkor úgy érezték, hogy nem számítanak a különbségek. Valószínűleg a mostani problémát már nem tudják megoldani egyszerűen, Lily szerint ugyanis a kapcsolatuk végleg halálra lett ítélve… Na de mi is történt? Mesélje el a sztorit maga Lily:

„Amikor Rick megkérte a kezemet, én voltam a világ legboldogabb embere. Úgy éreztem, hogy vele vagyok csak teljes, és boldogan fogunk élni, mint a mesékben. El is kezdtem szervezni az esküvőt, és megkértem az ikerhúgomat, hogy ha esetleg van kedve, akkor segíthet. Örömmel mondott igent, sokszor meg is jegyezte, hogy ez majd még közelebb fog hozni minket. Mivel én rengeteget dolgoztam, ezért többször is megkértem őt és a vőlegényemet, hogy intézzenek együtt néhány dolgot, például ételkóstolás vagy dekoráció választás. Amikor a vőlegényem hazaért ezekről a találkákról, mindig fülig ért a szája, és a húgomat dicsérte. Az elején persze örültem, hogy jól kijönnek, de azért kezdett gyanússá válni a dolog. Egyre később és később jött haza azokról a programokról, amikre én küldtem őket, pedig én is nagyon sokáig dolgoztam, de mindig kimagyarázták, hogy beültek valahova egy italra, hogy elmélyítsék a barátságukat. A vicc az egészben az, hogy soha egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy történhet köztük valami, annyira abszurdnak tűnt akkor ilyet feltételezni. Aztán az egyik kedden napközben a vőlegényem küldött nekem egy képet a nemiszervéről, azzal a szöveggel, hogy Lucy cicáé.”

A történet Lucy szerint csak itt vált igazán borzasztóvá:

„Sokkot kaptam. Azt hittem volt egy idegösszeomlásom is, nem emlékszem, hogy pontosan mi történt a következő fél órában, de azt tudom, hogy azonnal összeállt a kép. Gyanús volt, hogy azokat a dolgokat nem is intézték el, amikre megkértem őket, így pedig világossá vált hirtelen, hogy a szervezés helyett ők mindig egymással hancúroztak valahol. Úgy éreztem, hogy az egész világom összedől, meg akartam halni… Ha a családom és a barátaim nem lettek volna mellettem, nem tudom, mi lett volna velem. Természetesen a vőlegényem és az ikertestvérem tagadtak, de én közben már több bizonyítékot is találtam a viszonyukra, ami már egy éve tartott, még a lánykérés előtt kezdődött… Azóta eltelt 2 év, én nem beszéltem a testvéremmel, és nem is szeretnék soha többé, azt viszont tudom, hogy a volt vőlegényem és az ikertestvérem hamarosan összeházasodnak. Úgy tűnik tehát, hogy a tündérmese létrejön, csak éppen egy másik ikerrel…”

Ezt olvastad már?

Sztárok, akik nagyon kihívó ruhában érkeztek egy esküvőre vendégként

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *