A csillagok a hét első napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 6.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, a hét első napján mindenképp szükséged van egy kis változtatásra ahhoz, hogy új lendületet kaphass, s inspirálódhass ahhoz, hogy végül valamilyen jó eredményt tudj felmutatni egy bizonyos munkafolyamatban. Alaposan gondold tehát át, hogy a készülő toronyból honnan veszel ki építőelemeket, s azokat hová illeszted vissza annak érdekében, hogy stabilabb építményt kapj. Ha meggondolatlanul döntesz, akkor a torony csak egyre ingatagabb lesz és a végén könnyen a nyakadba borul az egész. Ne feltétlenül valamilyen nagy dolgokra gondolj, mert ezúttal jelentéktelennek tűnő, ám annál átgondoltabb, kis lépések is kihatással lehetnek az egész eredményre, most ezekre koncentrálj.

BIKA (április 21-május 20)

Amikor már mindenki feladta, te még mindig hatalmas küzdelmet folytatsz egy bizonyos ügy sikeréért, túl fontosnak tartod ugyanis ahhoz, hogy csak úgy veszni hagyd az egészet, s akkor minden csak úgy elússzon az  árral. Nagyon nemes tulajdonság a kitartás, ügyelj azonban arra, hogy csak addig dolgozz egy bármiért, csak addig áldozz rá időt és energiát, amíg érdemes. Tudd és merd belátni, ha valaminek nincs tovább értelme, hiszen azt akkor el kell engedni, és tovább kell lépni. Amennyiben ugyanis felesleges szélmalomharcot vívsz, abban az esetben más, ígéretesebb lehetőségekről fogsz lemaradni, így két szék között könnyen a pad alá eshetsz. Néha tudni kell veszíteni!

IKREK (május 21-június 21)

Sokan a könyezetedben a naiva szerepébe skatulyáztak be, még mindig akadnak tehát olyanok, akik teljesen abban a hitben élnek, hogy bármit elhitethetnek veled, te engedelmesen és hiszékenyen bedőlsz majd nekik. Már azonban a sok-soo negatív tapasztalatnak köszönhetően megtanultál differenciálni atekintetben, hogy kitől, mit és hogyan hiszel el, pontosan tudod ugyanis, hogy korántsem mindennek van valóságalapja, csupán csak azért, mert azt masnival csomagolták be. Mutasd meg mindenkinek, hogy kár a gőzért, roppant könnyen látsz ugyanis át a szitán, felesleges tehát azon dolgozniuk, hogy bármit elhitessenek veled!

RÁK (június 22-július 22)

A korábban szerzett, igencsak negatív tapasztalatok azok, amelyek meggátolnak abban, hogy nyitottabb légy másokkal szemben, gyakorlatilag az emberek nagy többségéről a rosszundulatot feltételezed, ez pedig meggátol abban, hogy új kapcsolatokra tegyél szert, avagy a régieket melegen tartsd. Próbálj azonban pozitívabb hozzáállással tekinteni a Világra, hátha nem is olyan rossz, mint amilyennek gondolod. Ne hagyd, hogy ezek a korábbi, keserű szájízzel véget ért helyzetek végképp eluralkodjanak rajtad, légy nyitottabb, s akkor új kapcsolatok, új lehetőségek, új élmények várhatnak rád. Ne mindenkiben és mindenben kizárólag a rosszat keresd!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Előre pontosan megírt forgatókönyvvel rendelkezel a hét első napjára, teljes bizonyossággal hiszed, hogy minden eszerint történik majd és hogy nem csúszhat semmilyen hiba a folyamatba. Hirtelen azonban mégis olyan helyzetben találod magad, melyre abszolút nem készültél fel és nem is volt a terv része. Nyugodj meg, nem a világvége jott el, csak térj le az eredetileg kiválasztott ösvényről és annak mentén folytasd az utadat. Mindenképp légy nagyon körültekintő, figyelj a lábad elé, illetve ügyelj arra is, hogy az út hosszabb távon is az eredetileg kiválasztott irányba vezessen. Ha eltévedsz, azzal mások sorsát is befolyásolhatod, ezért a szokásosnál is nagyobb gondossággal mérlegeld minden lépésedet. Ne ijedj meg semmitől, csak hallgass a megérzéseidre!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Kifejezetten szereted a kiszámíthatóságot, azt, ha tudod, hogy mire számíthatsz bizonyos helyzetekben, épp ezèrt bosszantanak fel a váratlan történések. Persze, nyilván a legkényelmesebb élet az, ha mindenre van egy megoldóképlet, mégis érdemes felkészülnöd azokra a helyzetekre, amikor mégis szükség lehet a spontaneitásra. Ennek érdekében változtass a gondolkodásodon, légy rugalmasabb, szükség esetén merj rögtönözni. Hidd el, amennyiben kellő lazasággal kezelsz bizonyos szituációkat, abban az esetben sokkal sikeresebb leszel, s nem mellesleg több kellemes élményhez is juthatsz.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét első napján végre pozitív irányt vesznek az események egy olyan ügy tekintetében, amelyen már hosszabb ideje dolgozol. Mivel számodra különösen fontos dologról van szó, épp ezért ne kapkodj el semmit, az eddig megszokott tempóban folytasd a munkát, ügyelve minden apró részletre, dehogy elbukj egy alig észrevehető kátyúban. Figyelj oda minden apróságra, akkor pedig nem lehet semmi bökkenő. Ha a tőled megszokott körültekintéssel intézed az ügyeidet, akkor a siker szinte borítékolható! Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét első napján végre sikerülhet döntést hoznod egy bizonyos helyzetben, ami hatalmas megnyugvással tölt el, hiszen a továbbiakban nem nyomaszt majd egyfolytában a kérdés, hogy mit is kellene tenned, s hogy az általad megtett lépésnek mi a lehetséges következménye. Amennyiben elhatároztad magad, abban az esetben gyorsan szabadulj meg a félelmektől és kételyektől, s nyugodtan mondd ki, amit már régen ki kellett volna. Meglátod, sokkal nyugodtabb életet élhetsz majd ezután!

NYILAS (november 23-december 21)

Különös ismertetőjeled az, hogy általában minden helyzetben abszolút két lábbal állsz a földön, határozottan, talpraesetten hozol döntéseket, emiatt sokan várják tőled a megoldást, amennyiben olyan szituációba keverednek, amelyet ők, maguk nem tudnak megoldani. Méltán lehetsz tehát büszke magadra, vigyázz azonban ezzel a különleges képességgel, hisz ilyenformán könnyen a nyakadba vehetsz a szokásosnál nagyobb volumenű terheket is annak érdekében, hogy a könyezetedet lenyűgözd. Csak és kizárólag akkor vállalj el bármit is, ha teljesen biztos vagy a dolgodban, amennyiben viszont felesleges kockázatot látsz a dologban,  abban az esetben inkább diplomatikusan utasítsd vissza!

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, valaki a közvetlen környezetedben folyamatosan félreérthetetlen jelét adja annak, hogy abszolút nem vagy közömbös számára, mely kifejezetten imponál neked. Amennyiben tehát nyitottnak érzed magad arra, hogy nyiss az illető felé, abban az esetben jelezd felé, hogy nem dönget zárt kapukat, arra azonban érdemes ügyelned, hogy alaposan kiismerd a szándékait, hisz nem tudhatod, hogy tulajdonképp mi is a szándéka. Ne siettess semmit, hisz kettőtök közül nem te vagy az, aki   mindenáron szeretne valamit a másiktól, így neked tengernyi időd lesz fetérképezni, hogy esetleg egyéjszakás kalandot vagy hosszú távra szóló szerelmet keres a te alkalmi Don Juan-od!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, mostanra érett meg benne a gondolat, hogy változtass a jelenleg érzett monotonitáson, hogy új utakon indulj el annak reményében, hogy új lehetőségek jönnek szembe, amelyek végre kirántanak abból a mókuskerékből, amelyben egy ideje éled az életedet. Ha már a gondolat megszületett benned, az félsiker, mostmár csak egy jó adag bátorságra lesz szükséged ahhoz, hogy valóban sikeres is lehess. Most nem érdemes visszakoznod a saját döntésedtől, végy egy mély levegőt és indulj el az úton!

HALAK (február 20-március 20)

A hét első napján számodra különösen fontos cél elérését tűzted ki magad elé, amelyet minden, esetlegesen az utadba kerülő akadályt átugorva szeretnél elérni. Mielőtt azonban teljesen elvakultan indulnál el az ösztöneid után, előtte érdemes mindenképp végigzongoráznod az útvonalat, hisz ha fogalmad sincs, hol kell a kanyart bevenni, annak tulajdonképp egy céltalan bolyongás lehet a vége. Szóval nem árt némi mentális felkészültséelg, valamint egy kis rugalmasság sem, a váratlan szituáció kezelhetőségének érdekében. Hajrá!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *