Vannak csillagjegyek, akikkel folyton csak jó dolgok történnek, mindenben mázlisták, és szökőévente egyszer jut nekik egy-egy balszerencsés pillanat – ami később még így is az előnyükre válik!

Aztán ott vannak azok, akik bárhogy próbálkoznak, valami mindig balul sül el a terveikben. Mágnesként vonzzák magukhoz a balszerencsés eseményeket, amiken aztán persze ügyesen felül kerekednek, de azért ők se bánnák, ha néha inkább a jó szerencse kopogtatna be az ajtajukon! Most eláruljuk, melyik a 3 legmázlistább, és a 3 legkevésbé szerencsés csillagjegy.

A legszerencsésebb csillagjegyek

Szűz

Mindegy, mit csinálsz, a szerencse folyton a nyomodban jár! Valahogy minden pont úgy alakul az életedben, ahogy lennie kell, és még amikor úgy is érzed, hogy egy-egy dolog rosszul sült el, később minden értelmet nyer, és a te javadra válik. Lehet, hogy ebben szerepet játszik hatalmas optimizmusod is, hiszen te mindenben csak a jót keresed. Nem véletlen, hogy az univerzum csupa szerencsével jutalmaz meg!

Skorpió

Nagyon szerencsés típus vagy, ugye tudod? Ha te veszel tombolát, szinte biztos, hogy nyerni fogsz, és valamilyen csoda folytán mindig jókor vagy a jó helyen. Mintha megéreznéd, hogy mi lenne a helyes döntés, később pedig mindenki irigykedik azért, hogy te már megint ilyen mázlista voltál. Azonban megesik, hogy magától értetődőnek veszed ezt a nagy szerencsehullámot, és előre tervezés helyett inkább úgy vagy vele, hogy “majdcsak lesz valami, mázlis típus vagyok.”

Oroszlán

Szerencsés csillagzat alatt születtél, de nem csak ez az oka a sorozatos mázliknak! Mivel magabiztos vagy, és hiszel önmagadban, pozitív kisugárzásoddal bevonzod az életedbe a szerencsés véletleneket, amelyek hosszú távon a javadra válnak. Te valahogy mindig a legjobbkor futsz össze egy régi ismerőssel, akinek pont van számodra egy jó kis melója, és a nyereményjátékok terén sem lehet okod a panaszra!

Oké, azt már tudjuk, melyik a 3 legmázlistább csillagjegy, most pedig következnek azok, akiket valamiért a szerencse folyton elkerül. Vajon te közöttük vagy?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *