Colleen Heidemann minden nő példaképe lehet, így kell dögösen megöregedni.

Még mindig sokak fejében él az a tévhit, hogy létezik olyan, hogy a „korunknak nem megfelelő öltözködés”. Jó lenne, ha 2023-ban ezt végre mindenki végleg elfelejtené, hiszen minden embernek joga van ahhoz, hogy élete bármely szakaszában úgy öltözzön és azt viseljen, amit csak szeretne, amiről úgy érzi, hogy önazonos. Miért kellene felhagyni a divatos holmikkal, merész szettekkel pusztán azért, mert az életkorunk már 5-tel, 6-tal, esetleg 7-tel kezdődik?

Ezen a véleményen van a most 74 éves Colleen Heidemann is, aki fantasztikusan szexi, nem csoda, hogy villámgyorsan az internet sztárja lett!

Colleen Heidemann 70 fölött is simán szexi fürdőruhába bújik

„Ha nem most, akkor MIKOR?” – Colleen Heidemann

A Los Angelesben élő Colleen Heidemann fiatal éveiben légiutas-kísérő volt, majd családanya lett belőle. A divat mindig központi szerepet játszott az életében, így a hetven felé közeledve úgy döntött, divatblogot indít.

Ezt fedezte fel 2011-ben egy neves modellügynökség embere, aki azonnal meginvitálta a feltűnően szép, jó alakú, extravagáns hölgyet egy magazinfotózásra.

Ettől kezdve Colleen már nem csupán blogger volt, hanem modell, igazi világsztár, aki elhatározta, megmutatja a nőknek, hogy idős korban sem muszáj beleszürkülni a hétköznapokba, az ősz haj és az érett bőr könnyedén lehet szexis.

A magas, karcsú modell bármit felvesz, olyan holmikat is, amikre mások azt mondják „illetlenek” az ő korában. Sok beszólást kap fehérneműs, fürdőruhás fotói miatt, de volt már olyan is, aki a tűsarkú vagy a szakadt farmer miatt szólta meg a neten. Simán belebújik bármilyen crop topba és miniszoknyába, a negatív kommentek leperegnek róla. Már csak azért is, mert pozitívból sokkal-sokkal több akad.

Naponta kap leveleket nőktől a világ minden tájáról, akik megírják neki, mennyire erősen inspirálja őket, az ő hatására ma már merik vállalni önmagukat. Colleen tehát nem csak a saját önmegvalósítása miatt megy előre, hanem értük is. Éppen ezért a 418 ezer követőt számláló Instagram-oldalán ma már a divat mellett a sport és az egészséges ételek szintén teret kapnak.

Ezt olvastad már?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *