Elképesztően rossz érzés, ha az embert kirúgják, nem véletlen, hogy annyian törnek össze miatta. Most megmutatjuk, te hogyan kerülheted ezt el!

Ha előfordult már veled valaha, hogy kirúgtak, akkor bizonyára tudod, mennyire ijesztő érzés ez, aggódsz, hogyan és mennyi idő alatt találsz másik állást, miből fogod fenntartani magad, ráadásul az önbizalmadnak is hatalmas csapás lehet.

A Pure Wow magazin éppen ezért keresett fel két szakértőt a témában, Dr. Anisha Patel-Dunn pszichiátert, illetve Naiylah Warren terapeutát, akik összeszedtek erre az estre négy hasznos tippet, amivel sokat segíthetsz a mentális egészségeden!

A szakértőkről

Dr. Anisha Patel Dunn pszichiáterként dolgozik egy nagy, mentális egészséggel foglalkozó cégnél, a LifeStance Health-nél, ahol személyesen és digitálisan is igyekeznek minél több betegnek segítséget nyújtani.

Naiylah Warren terapeuta és klinikai tartalommenedzser a Real-nél, amely egy olyan platform, ami igyekszik mindenki számára elérhetővé tenni azokat a tippeket, trükköket, módszereket, amikkel javítható az egyén mentális egészsége.

Nézd meg galériánkban, mi az a négy nagyszerű tipp, amit a két szakember kirúgás esetére ajánl!

4 mentális egészség tipp kirúgás esetére

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *