januárban a Team Redline színeiben vett részt a virtuális Le Mans-i 24 órás versenyen, amelyet csapattársaival vezettek is, azonban komoly lemaradást szedtek össze, miatt technikai gondok miatt kidobta őket a játék.

Ezt követően Verstappen felháborodott, azt mondta, rögtön le is törli a játékot, a virtuális Le Mans-i verseny pedig nem is egy esemény, hanem csak egy vicc. Erre reagált nemrég az elismert F1-es újságíró, Peter Windsor.

Windsor a Twitchen streamelt, és szóba került Verstappen felháborodása, ami a brit szerint nem volt helyes, hiszen világbajnokként példát kellene mutatnia:

Még több F1 hír:Verstappen: Már vezettem az RB19-et, nagyon jók az első benyomásaim!

„Az a helyzet, hogy Max eléggé sértődős. Kicsit felidegesítette magát azon, hogy részt vett egy szimulátorversenyen – talán Le Mans-on –, ahol már a verseny vége előtt befejezte a versenyzést.”

„Egy kétszeres világbajnokról beszélünk, akinek példát kellene mutatnia a fiatal és a saját generációjának, mégis úgy tesz, mintha sosem történnének technikai problémák. Ne már! Én is Max-szurkoló vagyok, de valakinek meg kellene mondania neki, hogy maradjon nyugodt, maradjon önmaga. Az egyszerűen nevetséges, hogy emiatt elkezd veszekedni.”

„Egy világbajnoknak illemet és méltóságot kellene mutatnia, nem pedig mérgelődnie, frusztráltnak lennie a saját világán kívül történő dolgok miatt – a saját világa pedig a kocsijának a cockpitje.”

De hogy megsértődik szimulátoros játékok miatt… sokszor használom a „sértődős” szót, de nem bánom” – mondta Windsor a virtuális Le Mans-i verseny utáni felháborodásról.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *