Harry herceg és Sasha Walpole barátok voltak.

A nő 3 évvel volt idősebb Harry hercegnél, amikor elvette a szüzességét.

Károly király fia csupán 16 éves volt, Sasha pedig 19, amikor egy mezőn egymásnak estek.

Harry herceg a Tartalék című könyvében így fogalmazott az első szexuális élményéről: „megalázó epizód egy idősebb nővel, aki úgy bánt vele, mint egy fiatal csődörrel”.

A szexuális kapcsolatuk még 2001-ben történt meg.

Én vagyok az a nő, aki elvette Harry szüzességét. Szó szerint csak egy gyors döngetés volt két barát között

– nyilatkozta Sasha Walpole, aki ma már kétgyermekes édesanya.

A nő akkoriban lovászlányként dolgozott Károly király birtokán.

A szex szenvedélyes és szikrázó volt, mert nem lett volna szabad. Egyik dolog gyorsan vezetett a másikhoz, végül a földön kötöttünk ki. Nekem nem herceg volt, hanem Harry, a barátom

– mesélte a történetüket.

Kiderült, hogy úgy kötöttek ki egy kocsmában, hogy Sasha a 19. születésnapját ünnepelte és Harryt is elhívta, de végül egy időre leléptek a társaságuktól.

Állítólag Sashát azért kellett vigasztalni, mert a volt barátja egy másik lánnyal jelent meg, Harry pedig azonnal a segítségére sietett.

Harry és Sasha kimentek cigarettázni, majd átmásztak egy kerítésen egy mezőre, ahol egymáséi lettek. A nő elmondása szerint az egész körülbelül 5 percig tartott.

Sasha azonban dühös, mert senki nem szólt neki, hogy a kalandjukról fog írni Harry herceg.

Senki sem figyelmeztetett arra, hogy az éjszaka benne lesz a könyvben – pedig Harry, vagy az emberei megtalálhattak volna, hogy elmondják nekem, ha akarták volna

– nyilatkozta a brit nő, aki hozzátette, hogy valaki biztosan látta az együttlétüket, valamint utána soha többé nem beszéltek a herceggel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *