Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Az argentin válogatott világbajnok klasszisa, Lionel Messi a napokban az Olénak adott interjúban beszélt a jövőjéről.

Mindenekelőtt Messi udvarisan arra a kérdésre is válaszolt, hogy milyen a viszonya PSG-s csapattársával, a világbajnoki döntőben felülmúlt franciák klasszisával, Kylian Mbappéval:

“Az ember nem akarja felhozni ezt a témát. Voltam a másik oldalon én is, vesztettem el vb-döntőt és én sem akartam róla beszélni, tisztán vagyok vele, hogy milyen keserű érzés. Semmi problémánk nincs, épp ellenkezőleg, jól kijövünk egymással.”

A 35 éves kiválóság korábbi terve az volt, hogy a vb után elbúcsúzik a válogatott szerepléstől, azonban világbajnokként továbbra is élvezni akarja a játékot a nemzeti együttes, immár háromcsillagos mezében:

“Imádok focizni, imádom, amit csinálok, és amíg jól érzem magam és fitt vagyok, addig élvezem és tovább folytatom. A következő vb azonban még nagyon messze van, legfeljebb a 2024-es Copa Américára tudok koncentrálni. Meglátjuk, hogyan alakul a pályafutásom, sokmindentől függ, egyelőre szeretném élvezni, hogy világbajnokok vagyunk” – vélekedett a klasszis.

Messi hangot adott reményének, hogy Lionel Scaloni folytatni fogja a megkezdett munkáját az argentin válogatott szövetségi kapitányaként:

“Nagyon fontos a nemzeti csapat számára Lionel Scaloni szerepe. Nagyszerű lenne, ha folytatódna az általa elkezdett munka”

Ne csak nézd a kedvenc csapatod, hanem fogadj is az eredményre.

A Monaco-Paris Saint-Germain bajnokin a hazaiak győzelme 3.30, a döntetlen 4.10, a vendégsiker 1.98-szoros szorzóval fogadható. (x)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *