Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Az újabb veresége után az olasz másodosztályban gyengélkedő Benevento a szombat esti órákban menesztette posztjáról vezetőedzőjét, Fabio Cannavarót és sportigazgatóját, Pasquale Foggiát.

Az olaszok 2006-os világbajnok csapatának kapitánya és az akkori aranylabdás Cannavaro korábban Ázsiában dolgozott edzőként, első európai megbízatására a Benevento nevezte ki a kispadjára szeptemberben.

Cannavaro 17 mérkőzésen irányította a csapatot, amely mindössze három meccset nyert meg vele hét-hét döntetlen és vereség mellett. Nem csoda, hogy váltásra szánta el magát a klubvezetés, mivel a Benevento a másodosztályú feljutás ostromlása helyett a kiesés szélére sodródott.

Az egykori kiváló hátvéd aktív játékosként olyan csapatoknál fordult meg, mint a Napoli, a Parma, a Juventus vagy a Real Madrid.

Ne csak nézd a kedvenc csapatod, hanem fogadj is az eredményre.

A Ferencváros-Újpest bajnokin a hazaiak győzelme 1.36, a döntetlen 5.20, a vendégsiker 8.00-szoros szorzóval fogadható. (x)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *