Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

A 20 éves magyar utánpótlás válogatott játékos már korábban ült a West Ham kispadján Konferencia Liga meccsen, most a Premier League hangulatát is átérezhette.

Hegyi Krisztián 2019-ben került el a Haladástól Angliába, ahol folyamatosan küzdi fel magát a West Ham felnőtt csapatába. Hegyi minden hétvégén kiemelkedő teljesítményt nyújt a West Ham U21-es csapatában, de David Moyes most az első számú csapat kispadján számított rá a Newcastle United elleni bajnokin.

A magyar kapus már korábban védett a “kalapácsosok” csapatában egy felkészülési mérkőzésen, illetve a keret tagja volt a román FCSB elleni Konferencia Liga meccsen is.

A mérkőzés 1-1-es döntetlennel végződött, a West Ham kapuját a 37 éves Lukasz Fabianski védte. A lengyel hálóőr már viszonylag idősnek számít a kapusok között is, így lehet hamarabb eljön Hegyi ideje, mint azt gondolnánk.

Ne csak nézd a kedvenc csapatod, hanem fogadj is az eredményre.

A West Ham-Chelsea bajnokin a hazaiak győzelme 3.45, a döntetlen 3.60, a vendégsiker 2.17-szeres szorzóval fogadható. (x)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *