Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

A brazil válogatott játékos egy kakaskodás során ragadta meg Will Hughes nyakát két kézzel, Andre Marriner először nem mutatott fel lapot a brazilnak, azonban a VAR kihívta a játékvezetőt, aki hosszas videóbírózás után felülbírálta magát, és piros lappal jutalmazta a védekező középpályást, teljesen jogosan.

Casemiróra a Premier League szabályai szerint 3 mérkőzéses eltiltás vár, bár a Vörös Ördögök gondolkodnak a fellebbezésen – erősítette meg a mérkőzés után Erik ten Hag. A Manchester United vezetőedzője azonban azt is elismerte, hogy a 30 éves középpályás átlépett egy határt.

Az Aston Villa egykori játékosa, Gabriel Agbonlahor nem elégedett az eltiltás mértékével, szerint le kellene tartóztatni a brazil válogatott játékost:

“Casemiro azt hitte, hogy ő Brock Lesnar a UFC-ben, ahogyan Will Hughes-t fojtogatta – ezért le kellene tartóztatni! Tudod, vannak gyerekek, akik később többször is visszanézik a meccset, és azt látják, hogy Casemiro megfojtja az ellenfelét. Ez nem a jégkorong Amerikában, ahol meccs közben verekednek a játékosok, ez a foci, és mi nem akarunk ilyet látni. Casemirót meg kell fegyelmeznie a Manchester Unitednek.”

Forrás: Daily Star

Ne csak nézd a kedvenc csapatod, hanem fogadj is az eredményre.

A Manchester City-Aston Villa bajnokin a hazaiak győzelme 1.24, a döntetlen 7.00, a vendégsiker 13.00-szoros szorzóval fogadható. (x)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *