Először adott interjút az egykor szépreményű hollywoodi színész, a Szólíts a neveden című filmből ismert Armie Hammer azóta, hogy két éve több nő is szexuális erőszakkal és kannibalizmussal vádolta meg. Hammer az Air Mailnek azt mondta,

tizenhárom éves korában molesztálta őt egy lelkész, ez ösztönözte őt arra, hogy szex közben hatalmat gyakoroljon mások felett. A színész továbbra is tagadja a nemi erőszak vádakat, szerinte „konszenzuális nem konszenzuális jelenetek” voltak azok a bizarr szexuális játékok, amelyekbe érzelmi bántalmazással és manipulációval több nőt is belekényszerített, többször alkohol és drog hatása alatt.

Hammer bizarr üzeneteiről először a House of Effie nevű Instagram-oldal tett közzé képernyőfotókat még tavalyelőtt januárban: ezeket összesen hat nőnek küldte, akiknek mind viszonya a színésszel a korábbi években, és azért hozták őket nyilvánosságra, mert figyelmeztetni akartak másokat is a színész riasztó viselkedésére. Később még több nő állt nyilvánosság elé, akik nemi erőszakkal vádolták Hammert, aki még ugyanebben az évben elvonóra ment szex-, drog- és alkoholproblémái miatt.

A színész az interjúban arról is beszél, a botrányok kirobbanása után nem sokkal öngyilkosságot kísérelt meg, úgy, hogy messzire kiúszott az óceánba, és várta, hátha megfullad vagy megtámadja egy cápa, miközben a gyerekei kint várták a parton.

(Blikk via Air Mail)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *