Tapasztaltad már, hogy bizonyos csillagjegy szülötteivel mintha kész rémálom lenne a randi?

Szépen elkészülsz az első randira, és mivel a megismerkedésetektől kezdve szimpatikus számodra, így a lehető legjobb randit vizualizálod előre – ami természetesen a fejedben már csókkal zárul. Ám van az úgy, hogy hiába érzed, hogy megvan köztetek a kémia, jól érzitek magatokat, minden szuper (lehetne), valami mégsem stimmel. Mintha távolságtartó lenne? Nem is tudod… Nos, itt jönnek ők, a földjegyű csillagjegyek szülöttei, akik nem éppen a legjobb randipartnerek. Pontosabban azok lehetnek, ha megérted, hogyan is gondolkoznak ők! Akikről ez esetben szó van, azok a Bikák, a Szüzek, és a Bakok.

Ragaszkodnak a rutinokhoz

Szeretik a stabilitást, a biztonságot, ezért mindent rutinszerűen építenek fel az életükben. Hogyha egy ilyen randiról késel akárcsak pár percet is, nem lesz benne köszönet. Ahogy az utolsó perces helyszínváltoztatással sem lopod be magad a szívébe.

Lépésről lépésre

Míg te akár már a találkozás első pillanatában hallod a nászindulót a füledben, a földjegyű csillagjegyek sokkal óvatosabbak – és lassabbak. Ami jó hír, hogy nem jellemző rájuk, hogy kapcsolatból kapcsolatba ugrálgassanak, ugyanakkor kellő türelemmel kell lenni feléjük. A noszogatásra elég rosszul reagálnak.

Túlságosan is racionálisak

Ahogy már említettük, ők tényleg két lábbal a földön állnak, ami alapvetően az egész életüket meghatározza. Egy olyan álmodozó csillagjegyet, mint a Halak nagyon nehezen tudnak kezelni. A racionalitás számukra mindennél fontosabb.

Munka, munka és munka

Az év dolgozója címre szinte bármelyik földjegy jelentkezhetne, hiszen számukra a munka sosem olyan dolog, amit félvállról tudnak venni. Ám, ami a munkában dicséretes, az egy randin kevésbé lehet imponáló – főleg, ha végig a telefonját nyomkodja meló ügyben. Ugyanakkor jó tudni: ez nem ellened szól, ők ilyenek.

Nem túl romantikusak

Hogyha úgy képzeled el a randevúdat, mint egy valóra vált Nicholas Sparks filmet, akkor ne velük kezdj, ők ugyanis a lehető legritkább esetben romantikusak csak. Ellenben szinte mindenkinél hűségesebbek!

Vannak, akik egymás szöges ellentétei, mégis remekül összeillenek:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *