Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Xavi Hernandez csapata, az FC Barcelona jelenleg öt ponttal vezeti a spanyol bajnokságot. A katalán tréner másfél éve élvezi a Barcelona vezetőségének bizalmát, de nagyon dícsérte az angliai stadionokban lévő légkört is.

Xavi egyik nagy álma vált valóra azzal, hogy visszatérhetett Barcelonába, játékos karrierjének legszebb helyszínére. A volt spanyol világbajnok középpályásnak több hónapos munkája van abban, hogy jelenleg a gránátvörös-kékek vezetik a tabellát, öt pont előnnyel a rivális Real Madrid előtt.

Habár Xavi szívesen vezeti a katalán csapatot kipróbálná magát a Premier Leagueben is, írja a The Sun.

„Nyilvánvalóan, ha választanom kellene, egy nagycsapat élén lennék, a Cityt, a Unitedet, a Chelsea-t, az Arsenalt vagy a Tottenhamet választanám.”

-mondta Xavi a 2019-es interjúban.

A katalán mester korábbi edzőjét, Pep Guardiolát is kiemelte:

„Pep Guardiola a világ legjobb edzője, én pedig kezdő vagyok. Szerelmes vagyok Pep Guardiola futballjába. A futballban többféleképpen lehet nyerni, de én a Cityt és a Guardiolát szeretem a legjobban. Sokat követem a Premier League-et, és szeretem ezt a játékfelfogást. Zseniális, igényes, szenvedélyes, megszállott ember, ezért olyan jó. Sokat tanultam tőle és élveztem amíg játékosként ő irányított.”

Ne csak nézd a kedvenc csapatod, hanem fogadj is az eredményre.

A Barcelona-Sevilla bajnokin a hazaiak győzelme 1.32, a döntetlen 5.60, a vendégsiker 10.50-szeres szorzóval fogadható. (x)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *