Nem láttuk jönni, de ha már itt van, hozzuk ki belőle a legjobbat.

Nagyjából pont egy évvel ezelőtt írtuk meg, hogy a bő- és egyenes szárú nadrágok már megvetették a lábukat a piacon, mi pedig év végére eljutottunk oda, hogy jelenleg el sem tudnánk képzelni magunkon más fazonú nadrágot, mint az alul kissé elálló, bővülő változatot. Vagyis mire megszoktuk, hogy nem a testhezálló, szűk nadrágok virágkorát éljük, újra megjelentek ezek a darabok is a láthatáron.

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ideje lecserélni a kedvenc bővülő fazonokat testhezálló darabokra, hiszen mind megfér egymás mellett a gardróbban. Ha viszont szigorúan szeretnéd követni a trendeket, akkor tudnod kell: visszatér a skinny jeans és menőbb lehet, mint valaha. Ha pedig elbizonytalanodtál, hogy milyen cipővel érdemes kombinálni ezt a fazont, mert már olyan rég nem viselted, akkor a legjobb helyen jársz – alább találod a választ!

Hosszú szárú csizma

Az idei tél legkedveltebb cipője a hosszú szárú csizma, ami szoknyával, ruhával, de skinny farmerrel is tökéletesen mutat. Utóbbival viselve van lehetőséged arra, hogy teljes egészében megmutasd a lábbelid, így érdemes lehet vagány, akár mintás vagy színes darabot választani. Ez nemcsak a szettedet dobja fel, de a tekinteteket is garantáltan odavonzza. Emily Ratajkowski szettje jó példa erre.

Magas sarkú csizma

A szűkszárú farmerrel lehetőséged van megmutatni az alakodat, hiszen eléggé kihangsúlyozza azt. Ha emellett még optikailag is szeretnéd megnyújtani a lábadat és csalni picit a magasságodon, akkor válassz magas sarkú csizmát a már említett nadrághoz, mint ahogy azt Jennifer Aniston is tette.

Balerina cipő

Tudtad, hogy idén ez a cipő is újra menőnek számít majd? A sztárok már tavaly is viselték a belarinát, ami akkor még megosztotta a divatrajongó közönséget. Katalin hercegné például egy szling változatban jelent meg az egyik eseményen nyáron, Miranda Kerr pedig egyenesen az egyik kedvenc cipőjének tartja ezt a fajta darabot. Az évek alatt számos alkalommal fotózták le szűkszárú farmerben és balerinában, íme egy példa:

Loafer

Vanessa Hudgens igazi stílusikon a petite nők körében a maga 1,55 méteres magasságával és ez nem véletlen. A sztár ugyanis pontosan képben van a trendekkel és azzal, hogy mit mivel érdemes kombinálni. Azt is tudja, hogy a szűkszárú farmerhez tökéletesen passzolnak a loaferek, mint azt az alábbi összeállítás is bizonyítja.

Sneaker

Kevés olyan szettet tudunk mondani, amihez ne illene a fehér sneaker, így nem csoda, ha sosem megy ki a divatból. A sportos összeállítások királyát rengetegen szeretik, hiszen a hétköznapi rohanáshoz kényelmesebb darabot aligha lehet elképzelni. Nem lőhetsz mellé, ha a skinny jeanst fehér sportcipővel párosítod, ahogy Gigi Hadid is tette.

Még több tippet találsz a galériára kattintva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *