Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Amint arról mi is beszámoltunk, januárban minden előzmény nélkül menesztették a Bayern München kapusedzőjét, Toni Tapalovicot, aki 12 éve dolgozott a klubnál.

A hírek szerint a tréner nem jött ki jól Julian Nagelsmann vezetőedzővel és Alexander Nübellel sem, aki jelenleg a Monacónál van kölcsönben.

Jó viszonyban volt azonban Manuel Neuerrel, akit teljesen lesokkolt a kapusedző menesztése.

“Ez rendkívül szíven ütött. A döntés a semmiből jött, egyáltalán nem értem. Úgy érzem, mintha kitépték volna a szívemet. Ilyet még nem tapasztaltam pályafutásom során, pedig már sok mindent átéltem. Ez még a Schalke-szurkolók gyűlöleténél is durvább” – nyilatkozta Neuer.

“Semmi érthető indok nem volt erre. Elhangoztak olyan dolgok, amiket most nem osztok meg, de nem hallottam olyan érvet, amit ne lehetett volna megbeszélni egymással” – véli a jelenleg síbalesete után rehabilitációját töltő német válogatott hálóőr, aki a történtek után a saját jövőjét illetően is gondolkodóba esett, mert csalódott a klubvezetésben.

A Bayern München egy nagy család, szégyen, hogy ilyen megtörténhet” – mondta Neuer a Süddeutsche Zeitung-nak.

Ne csak nézd a kedvenc csapatod, hanem fogadj is az eredményre.

A Wolfsburg-Bayern München bajnokin a hazaiak győzelme 4.90, a döntetlen 4.50, a vendégsiker 1.58-szoros szorzóval fogadható. (x)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *