Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Csütörtökig volt lehetősége az érintett csapatoknak, hogy a tavaszi forduló előtt változtassanak az Európa-ligába nevezett játékosok névsorán. A Ferencváros vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov ki is használta az alkalmat, és mindhárom új igazolást a keretbe jelölte, míg ugyanennyi játékos nevét törölte onnan.

Az nem meglepő, hogy az Union Berlinbe távozó Laidouni már nem a csapat tagja, mellette Franck Boli és Xavier Mercier sem lép már pályára a nemzetközi porondon, helyettük Owusu Kwabena, Myenty Abena és Nikolai Baden Frederiksen bizonyíthat majd.

„Boli helyzete bizonytalan, nagy eséllyel távozik tőlünk, nem biztos, hogy a szezon végéig velünk marad. Mercier-rel kapcsolatban pedig azt tudom mondani, hogy elégedett vagyok az edzésteljesítményével, de előre kellett tekintenünk, minden eshetőségre felkészülni, sérülésre, eltiltásra. Döntő volt az ő kihagyásában, hogy egy posztra specializálódott, míg a két bekerülő támadó több pozícióban is képes jó teljesítményre” – indokolta döntését a Ferencváros edzője.

A Ferencváros EL-kerete:

Kapusok: Dibusz Dénes, Bogdán Ádám

Védők: Henry Wingo, Botka Endre, Samy Mmaee, Mats Knoester, Adnan Kovacevic, Pászka Lóránd, Eldar Civic, Myenty Abena

Középpályások: Muhamed Besic, Anderson Esiti, Kristoffer Zachariassen, Vécsei Bálint

Támadók: Tokmac Nguen, Adama Traoré, Amer Gojak, Owusu Kwabena, Nikolai Baden Frederiksen, Marquinhos, Ryan Mmaee

B-lista (fiatalok): Mergl Szabolcs, Őri Levente (kapusok), Juhász Botond, Manner Balázs, Kaján Norbert, Damir Redzic, Bagi Ádám Gyula, Varga Zétény István, Pintér Dániel, Lisztes Krisztián (mezőnyjátékosok)

Ne csak nézd a kedvenc csapatod, hanem fogadj is az eredményre.

A Ferencváros-Újpest derbin a hazaiak győzelme 1.36, a döntetlen 5.20, a vendégsiker 8.00-szoros szorzóval fogadható. (x)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *