Cuki közös fotót posztolt a büszke anyuka.

Milla Jovovich nem tartozik azok közé a sztárok közé, akik rejtegetik a gyerekeiket, sőt, a színésznő gyakran oszt meg a lányokról fotót. A 46 éves sztár 2009 óta él boldog házasságban férjével, Paul W. S. Andersonnal, akivel három közös gyermeket nevelnek: a 15 éves Ever Gabót, a 7 éves Dashien Edant és a 3 éves Osian Larkot.

Utóbbinak épp most ünnepelték a szülinapját, az eseményről pedig édesanyja, Milla Jovovich egy egészen hosszú Insta-posztban tett említést. Sőt, egy nagyon aranyos közös képet is mellékelt hozzá, amin Osian és Dashien is szerepel. A lányok nagyon hasonlítanak édesanyjukra, a kis Osian is kiköpött Milla.

„Boldog 3. születésnapot az én csodálatos legkisebbemnek, Osiannak! Őrület, hogy hirtelen 3 éves lett egy hónappal ezelőtt. Ismered azt az érzést, amikor még totyogó kisgyerek és nem igazán tudsz vele beszélgetni? Amikor még kis ősemberek, akik szuper boldogok, szuper dühösek, szuper önzők vagy rendkívül szomorúak és nincs köztes állapot? Aztán egy napról a másikra kisemberekké válnak… Nos, nagyjából egy hónapja Osian elkezdte mutatni a humorérzékét. Elkezdett „benne lenni a viccben”… ő az én szivárványbabám, az utolsó emberi alkotásom. És pont olyan édes, szerető és különleges, mint a két testvére”

– írta Milla a bejegyzésben.

És ezt olvastad már?

Híres emberek ritkán látott gyermekei, akik csak különleges alkalommal mutatták meg magukat

A JOY magazin írása.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *