Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

Nem indult jól a tavaszi szezon a Puskás Akadémia számára, hiszen két, kiesés elől menekülő csapat is meg tudta tréfálni, előbb 1-0-ás vereséget szenvedtek Mezőkövesden, majd pénteken csak 1-1-es döntetlenre futotta tőlük a Vasas ellen hazai pályán.

Az elvárt eredmények és a gyenge teljesítmény egyik oka, hogy láthatóan nincs minden rendben a felcsúti öltözőben, a játékosok fejében.

Ennek egyik ékes példája volt az elmúlt hétvégén Alexandru Baluta, aki a 92. percben elvesztette a fejét és gyors két sárga lappal kiállíttatta magát Mezőkövesden.

Hornyák Zsolt vezetőedző a Vasas elleni döntetlen után sem volt boldog, s a rá jellemző őszinteséggel meg is nevezte, mely játékosaitól vár többet.

“Nagyon csalódott vagyok a csapat védekezésével az egyenlítő gólnál, hiszen a szögletnél átment a jobb oldalról a labda a balra oldalra, Nagy Zsolt nem blokkolta le a beadást, rosszul is érkeztünk. Meg kellett volna őrizni az eredményt és kellett volna rárúgni egy gólt. Csalódott vagyok Colley hozzáállásával a második félidőben, minthogyha rendezetlenül állt volna be a mérkőzésbe” – nyilatkozta a tréner az M4 Sportnak a lefújást követően, azonban a gambiai támadó nem úszta meg ennyivel.

“A frissítések után arra vártam, hogy gólt szerezzünk, akár Colley, akár Gruber cseréjével, de ez nem sikerült. Főleg Colleytól sokkal, de sokkal többet várok. Ha egy játékos a cserénél a Golla mezében megy ki, nem a sajátjában, akkor ez mindjárt elárul valamit. Van, aki szórakozik, van, aki profin áll hozzá a focihoz, jobban oda kell figyelnie, nagyobb küzdőszellemet kell beletennie, mert testes, magas játékosról beszélünk. Nagyobb küzdést vártam el tőle és nagyobb erőbedobást, mert azt terveztük, hogy a Puljic betegsége után nem fogja bírni a 90 percet, így ő kapja azt a szerepet, hogy küzdenie kell. Többet várok el kvalitásban egy idegenlégióstól” – fakadt ki játékosára Hornyák.

Ne csak nézd a kedvenc csapatod, hanem fogadj is az eredményre.

A Ferencváros-Újpest derbin a hazaiak győzelme 1.36, a döntetlen 5.20, a vendégsiker 8.00-szoros szorzóval fogadható. (x)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *