Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

A katalánok a következő szezonban nem tudnak majd topjátékost szerződtetni – állítja Javier Tebas, a La Liga elnöke. A spanyol szakember azután szólalt meg, hogy Haaland menedzsere, Rafaela Pimenta a napokban úgy fogalmazott, nála van a kulcs a norvég támadó klubváltáshoz, és a labdarúgó szívesen kipróbálná magát Barcelonában.

Tebas örülne, ha Mbappé vagy Haaland a spanyol ligában játszana, de amikor újságírók arról kérdezték, mi ennek a valószínűsége, akkor már borúlátóbb volt.

„Remélem, egyszer összejön. De jelen állás szerint a két játékos csak a Real Madridba tudna igazolni, mert a Barcelona gazdasági helyzete nem teszi lehetővé, hogy ilyen kaliberű labdarúgókat szerződtessenek. Nagyon sok dolognak kellene változnia Barcelonában, hogy harcba szállhassanak ezekért a játékosokért. Olyan sok dolognak, hogy lehetetlennek nevezném a teljesítését” – fejtette ki az elnök.

A Barcelona hiába engedte el Gerard Piquét, Memphis Depayt és Héctor Bellerínt is, a téli átigazolási időszakban nem tudott játékost szerződtetni a klub anyagi korlátai miatt.

Ne csak nézd a kedvenc csapatod, hanem fogadj is az eredményre.

A Barcelona-Sevilla bajnokin a hazaiak győzelme 1.34, a döntetlen 5.50, a vendégsiker 9.50-szeres szorzóval fogadható. (x)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *