Vanessa Hudgens és MLB-játékos barátja, Cole Tucker eljegyezték egymást!

A 34 éves színésznő és a 26 éves sportoló állítólag tavaly jegyezték el egymást, méghozzá romanikus párizsi útjuk során, amire 2022 novemberében került sor.

Vanessa Hudgens elmondása szerint egy Zoom meetingen keresztül ismerkedett meg Cole-lal, amikor részt vett Joe Jonas meditációs programján. A színésznő még 2019-ben szakított 8 év után Austin Butlerrel, ami után mindenki azt hitte, hogy nagyobb szünet következik Vanessa szerelmi életében.

Ő maga is ezt tervezte, de aztán a sors közbe szólt, ugyanis pillanatok alatt szerelemmé alakult a Cole-lal való kezdeti flörtje. A pár 2020 novemberében mutatkozott először, majd 2021 Valentin-napján lett hivatalos Instagramon.

Azt még nem tudni, mikor és hogyan tervezik az esküvőt, de a rajongók már most nagyon izgatotta, hiszen Vanessa listája igen rövid, így arra lehet következtetni, hogy a most 34 éves Vanessa Hudgens valóban révbe ért 26 éves szerelme mellett. Igaz, hogy van köztük 8 év korkülönbség, ők azonban több interjúban is elmondták, hogy az igaz szerelem nem korfüggő és náluk ez sosem okozott fennakadást.

Hudgens egyébként 2005 és 2010 között az egykori High School Musical főszereplővel is egy párt alkotott, aki nem más, mint Zac Efron.

Ezt olvastad már?

Sztárpárok, akiknek története egy romkomba is beillene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *