Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

A világ legismertebb és legbefolyásosabb játékosügynöke, Mino Raiola tavalyi halála után az 51 éves brazil hölgy, Rafaela Pimenta vette át az olasz-holland ügynök örökségét, és lett például Erling Haaland ügynöke. Az üzletasszony az As részére adott interjút a napokban.

Pimenta túl sok konkrétumot nem volt hajlandó elárulni Erling Haaland jövőjével kapcsolatban, de azt kiemelte, hogy a norvég gólgépet mennyire értékesnek tartja:

“A számok folyamatosan változnak, de nálam Haaland egymilliárd eurót ér. Lehet, hogy ezt az összeget senki sem fizeti ki, de szerintem ez a játékos piaci értéke. Vele érkeznek szurkolók, gólok, eredmények, profizmus, digitális tartalom, hírnév, szponzorok… Ezt mind össze kell adni, hogy megkapjuk az értékét, noha egy labdarúgó mindenkori árát a klubja határozza meg. Tisztában vagyok vele, hogy hétszázmilliót sem fizetnek ki érte, de ha Erling Haaland megérkezik valahova, legalább egymilliárd eurót visz magával.”

“Én azt szeretném, hogy boldog legyen ott, ahol éppen van, és ő ma nagyon boldog a Cityben. Holnap esetleg már más lesz a helyzet, de nem egészséges, ha egy futballista úgy játszik az idényben, hogy már a következőn gondolkodik. Ez olyan, mintha valaki már a következő házasságán gondolkodna az esküvője napján. Haaland ma házasember” – tette hozzá az ügynök.

A 22 éves gólgyáros tavaly nyáron igazolt a Manchester City-hez, azóta 27 mérkőzés alatt 31 gólt szerzett Pep Guardiola csapatában.

Ne csak nézd a kedvenc csapatod, hanem fogadj is az eredményre.

A Tottenham-Manchester City bajnokin a hazai győzelem 4.50, a döntetlen 4.25, a vendég siker 1.76-szoros szorzóval fogadható. (x)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *